Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega popisuje się przy innej dziewczynie, a mi się obrywa

Polecane posty

Gość gość

Jest chłopak na uczelni, który mi się podoba i jak jesteśmy sami lub w gronie chłopaków on zachowuje się ok, ale jak tylko na horyzoncie pojawi się dziewczyna taka jedna fakt nie głupia i nie brzydka on zaczyna się popisywac dla niej robi się bardzo miały taki w sumie jak do mnie gdy jej nie ma, a mnie olewa lub jest bardzo niemiły, olewczy. Nie wiem dlaczego akurat na mnie się to skupia, nic mu nie zrobiłam. :( Co zrobić aby przestał. No i co najgorsze on mi się podoba :( przykre to jest, że gdy tylko pojawia się ona on staje się dla mnie oschły, niemiły. Nie są razem tego na bank jestem pewna, no ale dlaczego nie może być normalny dla mnie rpzy niej tylko zaraz musi się zachowywac po chamsku.

Gość gość
poprawka *dla niej robi się bardzo miły itp.

Gość gwoli wyjasnienia
Po prostu w momencie gdy ona pojawi sie na horyzoncie wszystko inne (ty rowniez) przestaje byc dla niego wazne. To zly znak dla ciebie. Idz na dystans bo po co tak cierpiec gdy i tak nic z tego nie bedzie. W sumie moglby byc normalny w stosunku do ciebie ale widac tamta odbiera mu zmysly, ze on az traci kontrole nad swoim zachowaniem aby sie jej tylko spodobac. I zeby ona zobaczyla ze kazda inna jest mu obojetna. Stad jego zachowanie.

Gość gość
Dzieki za odp.