Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy ona się pojawia on staje się dla mnie niemiły...

Polecane posty

Gość gość

Jest chłopak na uczelni który mi się podoba.Gdy jestesmy sami lub w gronie meskim on zachowuje sie ok gdy tylko pojawia się jedna dziewczyna on zaczyna być dla niej mily a trakuje bardzo ozięble, niemilo.Domyslam sie, ze ona mu się podoba i chce się przed nią popisać no ale dlaczego robi to moim kosztem?

Gość gość
Bo jest tepym przyglupem :D

Gość gość
bo zależy mu a niej a ie na tobie

Gość gość
No ok, ale dlaczego to odbywa się moim kosztem?

Gość gość
11,29 Bo jestes mu w tym momencie obojetna. Jesli cie to wnerwia to sobie pojdz jak on zaczyna swoje szopki.

Gość gość
Powiem wam że bardzo przykro mi się robi w takich momentach. Czuję się taka beznadziejna :(

Gość gwoli wyjasnienia
Nie przesadzaj. Po prostu ten facet nie jest dla ciebie ale nie wszyscy sa tacy sami. Trafisz jeszcze na swojego. Jesli cie tak to boli to mu powiedz, ze jego zachowanie jest nie-kulturalne. Przeciez nic mu zlego nie zrobilas. Tyle, ze mozesz od niego uslyszec: nie podoba ci sie to spadaj. Niczego przeciez od ciebie nie chce. Musisz sie z tym liczyc. Ja bym po prostu poszla na duzy dystans i zobaczyla czy on to w ogole zauwazy. Jesli nie to zapomnij o nim.

Gość gość
No racja nie ma co się przejmować dupkiem :) Normalni spoko ludzie nie zachowują się w ten sposób więc widocznie nie mam co żałować.