Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmatkaizolatka

Szlal mnie trafia zamkneli mnie w izolatce z dzoeckiem

Polecane posty

Gość gośćmatkaizolatka

Mloda ma ppdejrzenie krztusca .A najlepsze jest to ze bylam z tym wszystkim u 3 naszych lekarzy żaden nawet nie wspomniał o czymś takim.Moze wiecie jak długo sie to leczy? I czy to mozliwe ze badaja jej chlorki w pocie?

Gość gość
Chlorki w pocie bada się przy podejrzeniu mukowiscydozy.

Gość gośćmatkaizolatka
To po co jej takie badania?Nikt mi Nic nie mówi chyba.Mukowiscydoza to raczej u maluchów a ona juz nim nie jest .Ma 8 lat I ciagly kaszel z odkrztuszaniem flegmy.

Gość gość
Lepiej niech zbadaja i zapobiegaja niz zarazac ..tylko cierpliwosc ci pomoze . czekaj na badania niech robia najwiecej .

Gość gość
U nas taki kaszel to alergia.

Gość gośćmatkaizolatka
Dziewczyny chce wyrazic opinie na temat Kubalonki ,matko jedyna lekarze ,pielegniarki,salowe ok oprócz jednej jedzy która woła że okna nie wolno uchylać!Nie polecam kawiarenki dziewcze czesze włosy nad lodami!?Zamawiajac gofra dla malej nie miala zamiaru umyc rąk.Poprosiłam ją aby ubrała rekawiczki,zrobilo jej sie głupio.Jak tutaj pojedziecie wezcie ze sobą wszystko zaczynajac od kubka a konczac na wodzie,chyba ze macie własny samochód.

Gość gość
Nie, mukowiscydoza nie tylko u maluchów. Mam koleżankę, u której te chorobę wykryli w wieku 15 lat dopiero właśnie po badaniu chlorków w pocie.

Gość gość
teraz po narodzinach robi sie badania po katem mukowiscydozy i innego schorzenia

Gość gość
szlaG , jak co.