Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była dziewczyna zaciągnęła mnie do łóżka. Nie wiem jak postąpić.

Polecane posty

Gość gość

To była moja pierwsza miłość. Poznaliśmy sie w lo. Miłość jak z filmu ciągłe kłótnie i pożądanie. Potrafiliśmy się tak kłócic tak że mieszkanie było zdemolowane a po i tak uprawialiśmy niewiarygodny seks. Byliśmy razem 4 lata. Od 3 nie jesteśmy razem. W tym czasie byłem w 2 krótkich związkach w których dogadywałem sie z dziewczynami, nie było kłótni ale jednak nie kochałem żadnej tak jak mojej EX. Teraz ona jest w związku ale to początki a facet podobno jakiś religijny wiec zwleka z seksem. W weekend spotkałem się z nią pierwszy raz od 3 lat. Jest idealna. Porozmawialiśmy, wypilismy wino i zaciągnęla mnie do łóżka. To był najlepszy seks w moim życiu. Ona powiedziała że chciała po prostu sobie przypomniec jak ze mna było i że to nic nie znaczy. Tyle ze we mnie wszystko wróciło. Ona przez te 3 lata zmieniła się. Wszystkie jej wady - imprezowała, nieodpowiedzialna itp - zniknęły bo dojrzała. To kobieta mojego życia. Nie wiem co teraz powinienem zrobic? Ona mówi mi ze chce kontaktu jedynie na stopie przyjacielskiej, nic wiecej i że mnie już nie kocha, czuje tylko pożądanie. Zaluje teraz że to ja chciałem rozstania...

Gość gość
Pytanie do kobiet. Po co była zaciągnęła mnie do łózka po takim czasie?

Gość gość
Żeby było miło. Żeby sprawdzić, czy z nią pójdziesz. Przez 7 lat byłam w związku. Wieczne, kłótnie i super seks. Teraz spotykamy się, zawsze ladujemy w łóżku nawet gdy on, czy ja kogoś mamy.

Gość gość
Bo nie dojrzała..

Gość gość
Bo miała z Toba dobre wspomnienia związane z seksem,a obecny facet ja nudzi.Ale to nie oznacza ,ze coś czuje.To tylko sentyment i chęć podbudowania siebie ze ciągle na nią lecisz.

Gość gość
pytania do ciebie: 1) czyli wcześniej przez 4 lata seks nie był idealny, skoro dopiero teraz najlepszy? 2) po co o tym myślisz, po co? chcesz do niej wrócić? do dziewczyny, która nie ma oporów iść do łóżka z innym, podczas gdy niby z kimś już tworzy związek? Skąd masz pewność, że kiedyś nie zrobi tego z tobą? Będzie z tobą i z nudów, braku laku lub "dla przypomnienia" pójdzie do łóżka z jakimś gościem, z którym spotykała się po waszym zerwaniu 4 lata temu??? 3) nowemu chłopakowi powiedz o tym, szkoda kogoś z wartościami dla osoby, która wartości i zasad nie ma 4) A czemu ona to robiła? dla zabawy, dla chwilowej chcicy, dlatego, że nie ma stałego seksu. Może podnieca ją to, że zdradza nieświadomą osobę (obecnego chłopaka). Może chciała urozmaicenia, może się upiła. Nie wmawiaj sobie miłości, jakby cię kochała, to nie byłaby z innym, tylko próbowałaby jakoś do ciebie wrócić już wcześniej

Gość gość
jesli to ty chciałes rozstania to będziesz karany , seksem,zawiłe ale coz, mozesz spróbować trafić do jej uczuć , zeby uzyskac przebaczenie

Gość gość
i musiałbyś jej powiedzieć ze jest miłością zycia, moze dokuczyc mimo to, próbuj długo

Gość gość
jak nic , to się schowaj ukryj , jak juz nie zatęskni to zapomnij, ale obstawiam ze zatęskni

Gość Ola

Wasz związek opierał się na sexie i to ci przysłania oczy