Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks pomimo plamienia po cc. Zaryzykowalybyscie ?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mija równe 4 tyg od mojej cesarki. Nic mnie juz nie boli tylko co jakis czas uaktywnia sie plamienie. Teraz jest takie bardziej brazowe. Byly dni ze nie bylo go wcale albo bylo juz prawie żółte. Nie ukrywam ze chcialabym juz wrocic do aktywnosci seksualnej, poniewaz mamy z mezem przerwe juz od konca marca. Zaryzykowalybyscie w takiej sytuacji ? Bardzo brakuje mi bliskosci meza a i on widze ze bardzo sie meczy co wcale mnie nie dziwi.

Gość gość
To zalezy jak ty sie czujesz autorko. Czy jestes pewna ze wszystko bedzie ok. Moze poprostu zalozcie prezerwatywe zeby uniknac infekcji i spróbujcie.

Gość gość
Prezerwatywa chroni przed ciaza i to wątpliwie a nie przed infekcja. Tos doradzila autorce rewelacyjnie.

Gość gość
Jeśli jeszcze plamisz, to znaczy, że jeszcze nie wszystko się wygoilo jak należy. Ja bym nie ryzykowała. Nie bez przyczyny połóg trwa 6 tygodni.

Gość gość
Bardzo brakuje mi bliskosci meza a i on widze ze bardzo sie meczy co wcale mnie nie dziwi. x Weź mu obciągnij i po sprawie.

Gość gość
Obciągam:) Ale chodzi o stosunek.

Gość gość
16.42 podszyw. Nie chcemy prymitywnego zrobienia dobrze tylko jednej stronie. Chcemy wspólnej bliskości, przyjemnosci.

Gość gość
Ja po dwóch tygodniach po cc, juz kochałam się mężem. Miałam już tylko plamienia.

Gość gość
A co to musi być stosunek? ja mężowi robiłam ustami a on mi lizał łechtaczkę.

Gość gość
Możecie mi wierzyć lub nie, ale ja po cc byłam tak nabuzowana hormonami, że po wyjściu ze szpitala, czyli 2 dni po cc, zaciągnęłam męża do łóżka. Wszystko było ok.

Gość gość
Do osoby ktora pisze ze kochała sie w trakcie plamien. Nie nasilily sie po stosunku ? Byly takie jak u mnie brazowo czerwone?

Gość gość
Z tym seksem 2 dni po cc to troche chyba przekoloryzowalas. Bo 2 dni po cc to sie raczej jeszcze w szpitalu lezy a same szwy wyciągają od 7 do 10 dni po. Wiec ciezko uwierzyc w to co napisalas.

Gość gość
Nie koloryzuję, nienawidzę szpitali i wyszłam tak szybko na własne życzenie. Szpital to nie więzienie, więc zawsze mnie śmieszy gdy ktoś jęczy "że szpitala nie chcą mnie wypuścić". Szwy miałam rozpuszczalne, owszem były, ale nie przeszkodziły mi w tym, przyznam jednak, że bolało, i to jak, z tym, że dla mnie ból to też nie problem. Chodzi o to, że mój przykład pokazuje, że można i nic się nie stanie, ale to tylko mój przykład, u kogoś może być inaczej.

Gość gość
Gościu z 17.30 to pogratulować glupoty bo jak widac mialas wiecej szczęścia niz rozumu. O ile jeszcze autorke tematu rozumiem bo jednak 4 tyg plus do tego wstrzemięźliwość od końcówki marca jest zrozumiale i wogole sam fakt ze juz tylko plami, o tyle Ty jestes albo glupia albo nienormalna bo to co Ty opisujesz jest chore i troche traci zezwierzeceniem.

Gość gość
4 tygodnie? Przecież polog trwa 6 i nie powinna się wtedy wspolzyc. Waszcza jak plamisz? Byłaś na kontroli u ginekologa? Powinna być w po 6 czy 8 tygodniach po urodzeniu dziecka. Dopóki się nie zbadasz nie powinnaś wspolzyc, bo nie wiesz czy wszystko ok.

Gość gość
Dokładnie tak, były słabe plamienia. Po ok 3 tyg znikły, a ja wróciłam całkowicie do formy.

Gość gość
No ja po drugiej cc tez juz po 3 tyg nie plamilam wcale. Teraz to sie jakos tak ciągnie.