Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak być atrakcyjną babeczką

Polecane posty

Gość gość

jakie kobiety podobają się facetom? Nie potrafię zadbać o siebie i chciałabym wreszcie coś zmienić :) czekam na rady, teraz wszystkie nastolatki są mega zrobione, jak modelki z wybiegów

Gość gość
kształty podkreślaj jeśli chodzi o ciuchy i nogi pokaż .

Gość gość
Daj namiary, zrobię z Ciebie super łaskę w 3 miesiące. I nic nie chce w zamian.

Gość gość
własnie ja nie umiem się ubrać, ciągle chodzę w jakichś starych rurkach, adidasach bo wygodne i zwykłych t shirtach. Mam długie blond włosy, ale ostatni raz byłam u fryzjera 2 lata temu :< nie maluję się na co dzień, bo mi się nie chce, nie maluję paznokci, taka szara nijaka mysz ze mnie. Żadna piękność, ale też nie pasztet xD

Gość gość
To kto ci broni się malować i chodzić do fryzjera? Nie rozumiem problemu.

Gość gość
nikt mi nie broni, chodzi o to, że ja nie mam pomysłu na siebie

Gość gość
ja lubię takie myszy naprawdę , już bym się kręcił przy Tobie .

Gość gość
jasne, każdy niby gada, że najważniesza jest naturalność, że faceci chcą mieć ładną dziewczynę, która się nie maluje na codzień - i choć pasztetem nie jestem, to jakoś kolejki się do mnie nie ustawiają :D a nejlepsze rwanie mają zawsze tumbrl i instagirls to jak to to tak?

Gość gość
A ty żyjesz widzę dla podobania się facetom zamiast dla siebie. Kogo to obchodzi co im się podoba?

Gość gość
skarbie ja chyba lepiej wiem jakie mi się podobają , jestem po 30stce i nie chciałbym roztrzepanej latawicy tylko taką normalną kobitkę spokojną .

Gość gość
Staraj się ograniczać smród podczas puszczania bąków, bo faceci nie przepadają za takim szczypiącym w oczy. 🖐️ :classic_cool:

Gość gość
dziś Staraj się ograniczać smród podczas puszczania bąków, bo faceci nie przepadają za takim szczypiącym w oczy x (przewraca oczami) kafe niezmiennie taka sama od lat jak widzę....

Gość gość
przy mnie możesz smrodzić jeśli chcesz i tak waszego nie czuć nie wiem czemu .

Gość gość
teraz wszystkie nastolatki są mega zrobione, jak modelki z wybiegów x Co nie zmienia faktu,ze wiekszosc z nich i tak jest brzydka :(

Gość gość
najważniejsze żeby w poprzek nie miały

Gość gość
Kolezanka mi powiedziala jak bylam mloda dzuewczyna singielka ze wie czemu nie interesuje facetow, ale ona da mi adres babki co robi fantastyczne tipsy bo laska nie konieczbie musi ladna ale musi byc zadbana i zobaczysz, kazdy bedzie twoj.Pazury wraz ustami kaczy dziubek i sztuczna opalenizna sa na top liscie ozdobnikow ktore kobiety uwielbiaja i uwazaja za megaseksowne a mezczyzni nie znosza i uwazaja za megaobciachowe

Gość gość
Sa rozne gusta, nie ma jednego stylu ktory podoba sie kazdemu.jedni lubia lale, inni rockmanki, inne w romantycznych sukienkach, brunetki, blondynki, opalone, blade itp

Gość am_Dyzio
'autorka' jest kolejnym przykładem , że dzisiejsze kobiety nie mają i NIE posiadają żadnego stylu i braku wyobraźni , papugowanie ubioru i wyglądu od kumpelki jest na porządku dziennym, zewnętrznie 'nudna' kobieta NIC nie wymyśli na temat swojego stylu , więc papuguje 'pseudo-styl' od kumpelki i tak jak kumpelka wskakuje w czasie upału w kalesony pokazując rowy dwa i wielbłądzi palec oraz w bluzkę z napisem powiedzmy 48 lub 53 kupioną w szmateksie na wagę, do kompletu jakieś ' japoąnki' , w całości kobieta wygląda, jakby okradła w nocy kontener PCK ale nawet do lustra nie spojrzy aby zobaczyć w lustrze podobiznę BABA YAGI ! w szkołach uczą milion różnych bzdur a nie uczą przygotowania do życia, nie uczą kobiet wyobraźni i własnego stylu w dorosłym życiu ! ktoś zapyta, a gdzie podziali się STYLIŚCI mody i wyglądu aby kobietom doradzić ? i tak myślę, że już jutro na ten temat pojawi się artykuł na głównej stronie WP za który dziennikarka z WP zainkasuje kwotę 50 PLN ! a być może jest potrzebny w Polsce stały cykl aby każdego dnia styliści proponowali kobietom style w modzie oraz naukę wyobraźni ? pozdro

Gość gość
'autorka' jest kolejnym przykładem , że dzisiejsze kobiety nie mają i NIE posiadają żadnego stylu i braku wyobraźni , papugowanie ubioru i wyglądu od kumpelki jest na porządku dziennym, zewnętrznie 'nudna' kobieta NIC nie wymyśli na temat swojego stylu , więc papuguje 'pseudo-styl' od kumpelki i tak jak kumpelka wskakuje w czasie upału w kalesony pokazując rowy dwa i wielbłądzi palec oraz w bluzkę z napisem powiedzmy 48 lub 53 kupioną w szmateksie na wagę, do kompletu jakieś ' japoąnki' , w całości kobieta wygląda, jakby okradła w nocy kontener PCK ale nawet do lustra nie spojrzy aby zobaczyć w lustrze podobiznę BABA YAGI ! w szkołach uczą milion różnych bzdur a nie uczą przygotowania do życia, nie uczą kobiet wyobraźni i własnego stylu w dorosłym życiu ! ktoś zapyta, a gdzie podziali się STYLIŚCI mody i wyglądu aby kobietom doradzić ? i tak myślę, że już jutro na ten temat pojawi się artykuł na głównej stronie WP za który dziennikarka z WP zainkasuje kwotę 50 PLN ! a być może jest potrzebny w Polsce stały cykl aby każdego dnia styliści proponowali kobietom style w modzie oraz naukę wyobraźni ? pozdro x hm... no dobra, przesadziłam z tym zupełnym brakiem własnego stylu - każdy jakiś tam styl ma. Mój jest dość zwyczajny i minimalistyczny, w miarę spójny i zachowawczy. Lubie jeansy, proste spodnie rurki, ewentualnie szyte czarne czy granatowe, jasne bluzki, t shirty -wszystkie gladkie i jednokolorowe, proste swetry, odcienie szarości, biel, pudrowy róż, czarną skórę - wszytskie torebki jakie mam są czarne i skórzane, dodatki w srebrze, lubię też "lekko metalowe dodatki - cięższe buty, czasem ćwieki. Jednak czuję się taka zaniedbana przez ten brak makijażu i niezrobione paznokcie. Bo... tak jakoś szkoda mi pieniędzy na nowe rzeczy :< o to chodzi

Gość gość
up up :F

Gość gość
nikt juz nic nie doradzi?

Gość gość_Margaretka
Dyzio dobrze powiedziane, bardzo dobrze