Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy oryginalne perfumy euphoria smierdza wg. Was jakby truposzem?

Polecane posty

Gość gość

tak mi sie kojarzy ten zapach. dostałam dzis w prezencie, ale nie moge znieść tego smrodu

Gość gość
Mam zarówno klasyczną euphorię jak i endless euphorię i pachną pięknie, nic mnie w nich nie drażni a jestem wrażliwa na zapachy.

Gość gość
niewiem jak pachnie truposz:/za to euphoria pachnie pięknie oddaj komuś albo sprzedaj jak ci nie pasuje

Gość gość
Zapewniam cię że ze smrodem trup nie mają nic wspólnego.

Gość gość
Nie, ale uważam, że są brzydkie. Kiedyś tak szalałam na ich punkcie, po zakupie którejś z kolei buteleczki stwierdziłam, że śmierdzą i mam ich dosyć.

Gość gość
Dla mnie tez smierdzą,nie mój zapach

Gość gość
lancome miracle tez smierdza trupem...

Gość gość
Ja tez nie lubie tego zapachu... jakos mnie dusi. Niektorzy sie nim zachwycaja a dla mnie porazka

Gość gość
Kiedyś były ładne ale mam wrażenie że coś się w nich zmienilo

Gość gość
A ja powiem, jak to umnie bylo. Kupowalam Euphorie w Douglassie i pieknie pachniala, raz sie psiklam i caly dzien sie trzymalo. Podkusilo mnie zamowic na iperfimy i to na prawde smierdzialo... To samo moj maz, ma ulubione perfumy, kosztuja 260 zl a w necie 160. Pokusil sie bo taniej i ta sama sytuacja, perfumy smierdza. W zyciu juz nie zamowie na tych portalach, to podrobki i kasa wywalona w kosz... Wiec autorke rozumiem, wiem o co chodzi, moze tez sie dala nabrac jak my.

Gość gość
Przecież na każdym perfumy inaczej pachną. Ja nie mogę np. od mojej mamy pożyczać- ma naprawdę świetnie dobrane zapachy, a na mnie śmierdzą jakbym się przez bazar przeturlała, mama w moich też pachnie zupełnie inaczej. Nasza własna skóra też ma różny zapach w zależności od diety, trybu życia, hormonów... A jak śmierdzi truposz, nie mam pojęcia.

Gość gość
tu autorka, widze, ze wiele osób zaintrygowało jak pachnie truposz, to może sprecyzuje, te perfumy pachną dla mnie jak padlina na łące pełnej kwiatów

Gość gość
Ja tez mysle ze na iperfumy nie ma oryginalow zamowilam dwa rozne flakoniki akurat nie euforie ale pachnialy inaczej niz te kupowane stacjonarnie i krocej sie trzymaja . Euforie lubie i pachna wg mnie super