Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już trzeci raz w tym miesiacu mi krew w miejsc intymnych

Polecane posty

Gość gość

Owszem, idę do ginekologa, ale po weekendzie. Na początku myślałam, że to od tabletek także je odstawilam, a dziś znowu mi. Leci krew z pochwy. Czy ktoras z was miała coś takiego? To nie są plamienia, normalnie jak miesiączka, ale żeby trzeci raz??? Boję się, że to ciąża albo nowotwór?

Gość gość
ble fuj syf

Gość gość
Przepraszam za literówki, miało być, że już trzeci raz w tym miesiącu leci mi krew z miejsc intymnych a dokładniej z pochwy.

Gość gość tesa
gość 9:13 oczywiście wizyta u ginekologa konieczna, przyczyny mogą być różne ale na zapas to się nie ma co martwić; piszesz, że bierzesz tabletki, może brałaś nieregularnie czy coś, może to jakieś plamienie z odstawienia? ja sama stosuję belarę i jak przy każdych tabletkach ważna jest systematyczność; nie pisałaś jak je brałaś, jak w ogóle długo stosujesz tabletki, ile czasu minęło jak przestałaś je brać, może to taka reakcja organizmu? wczytaj się jeszcze w swoją ulotkę od tabletek;

Gość gość
Na wszystkie zaburzenia kli kobiece dolegliwosci NATURALNY PROGESTERON W KREMIE NPC.I DO PRZECZYTANIA KSIĄŻKA. ;LEPSZE ZDROWIE DLA KAŻDEJ KOBIETY; T NOCUŃ..WARTO.A KREM KUPUJĘ POD NR.081-746-4811 Ja miałam ogromne zaburzenia hormonalne .żaden lekaz gin nie umiał mi pomóc. tylko ciągle sztuczne hormony a po odstąpieniu to samo.DOPIERO TEN KREM WYLECZYL MNIE STOSUJE GO JUŻ 6 MIESIĘCY.