Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopan

Diagnosta samochodowy Kraków

Polecane posty

Gość Hopan

Cześć, chcę zrobić kurs na diagnostę samochodowego. Mieszkam w Krakowie, kiedyś robiłem prawko w oes Kraków i było spoko, ale to było 3/4 lata temu. Może mi ktoś powiedzieć czy kursy też robią ok?

Gość Winiecki
Hej! jasne, że zrobisz tam, nie pamiętam w którym biurze robił mój braciak ale na spokojnie zrobisz w oesie. zadzwoń do któregoś z biur i dopytaj

Gość Tonifki
Zrobisz w oesie, zadzwoń do nich jak mają kursy, osoby pracujące w biurze na pewno udzielą Ci najlepszych informacji, możesz ich dopytać co i jak.

Gość Hopan
a jak wygląda taki kurs w tym oes? Do którego biura się zgłosić bo na mapach google widziałem dwie lokalizacje? nie ma to znaczenia???

Gość honniska
Robią, mó braciak jakieś dwa miesiące temu robił właśnie takie uprawnienia :) właśnie tam i nie słyszałam żeby narzekał.

Gość Winoon
Zadzwoń do któregokolwiek biura, bo są tam bardzo miłe panie, z pewnością Ci wszystko podpowiedzą.

Gość gość
Szwagier tam u nic robił i też zadowolony. Problemów żadnych nie miał, zdał wszystko bez większych przeszkód, a teraz swietnie sobie radzi i na serio ogarnia wszystko tam, wiec chyba dobrze szkolą.

Gość gość
Jak chcesz wybrać to tez mogę oes podpowiedzieć, ja pracuję tak w zawodzie już 2 rok i opłaca się zrobić sobie taki kurs, może i sam coś tam się nauczysz, ale nie będzie to żadnych dokumentem poparte i tak na prawde nikt nie zweryfikuje ci poprawnie tej wiedzy, a tam masz wszystko z pierwszej ręki