Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczne osoby

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Czy ktos zetknal sie z osoba, ktora mimochodem i z niby z troska ciagle zadaje pytania w stylu: "Czy wszystko OK, wygladasz na zdenerwowana, chora." itp. "Widac po Tobie, że masz dzis fatalny nastroj" Nie czuje sie zdenerwowana, smutna ani chora. Czuje sie normalnie i nie chce mi sie wciaz tlumaczyc, ani wyjasniac, ze u mnie wszystko OK. Drazni mnie to. Jak radzicie sobie z takimi ludzmi? Z gory dziekuje i pozdrawiam

Gość gość
Nie dzialanie lekow moze skutki uboczne

Gość gość
Nie. Za to spotykam sie na codzien z tym samym pytaniem.od prawie dwoch lat. Teściowa zawsze pyta "a czemu on placze?". Bo kur/wa jak nie umie mowoc, a cos mu nie pasuje to inaczej tego nie sygnalizuje. I non stop jak tylko maly sie wkurzy, ze np wracamy do domu a on ma kaprys nadal sie bujac na hustawce i ryk,to ta znowu "a czego on tak placze?"' Czasem mam ochote odpowiedzieć "bo mu nogi z dup/py wyrywam jak zawsze". Teraz tez juz na to jek pytanie odpowiadam "o to samo co zawsze". I mam w duupie.

Gość gość
Nikt o mnie tak sie nie "troszczyl"wrecz przeciwnie i to tez jest toksyczne / nie branie pod uwage co mi jest/ czym sie martwie /dlaczego smutna jestem/ a za to uwage chcial na siebie przekierunkowac cos chcial mowic pytac np , Nic posluchamy kto cos inny napisze/ pozdr.