Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć pracy.

Polecane posty

Gość gość

Miesiąc temu skończył mi się urlop macierzyński i jestem bez pracy, ponieważ z poprzedniej musiałam się zwolnić po urlopie maciefzyńsim. Nikt nie odpowiada na moje CV ;/ a tyle się trąbi, że brakuje pracowników. Postawiłam sobie za cel, że jednak chciałabym coś w normalnych godzinach od poniedziałku do piątku. Nie jestem jakąś tam małolatą bez szkoły, mam 10 lat doświadczenia zawodowego. Ech. Nie chce iść do jakiejś gownopracy, a pewnie tak się stanie :/ chciałam się tylko wyżalić.

Gość gość
a gdzie wczesniej pracowalas?

Gość gość
Kiedyś na taśmie na produkcji potem w Tesco, potem w Matrasie, potem miałam staż w urzędzie miasta prawie rok, potem ostatnio, najdluzej na recepcji w prywatnym centrum medycznym. Nie mam wielkich wymagań, ale no niezbyt chce mi się wracać na kasę do supermarketu, albo znowu na produkcję na 3 zmiany. Takiej pracy jest pełno, a jakiejś bardziej normalnej to już nie, albo trzeba mieć znajomosci. Mam wyższe wykształcenie i prawo jazdy, mam nawet kurs florystki (tak też dorabiałam ozdabiając kościoły, sale, robiąc bukiety do ślubów i tego typu imprez). Chce się zarejestrować w urzędzie pracy, ale chyba jeszcze nie mogę, bo jestem na zaległym urlopie z poprzedniej pracy, z której się też zwolniłam.