Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta z Rosji

Polecane posty

Gość gość

Poznałam przystojnego i mega sympatycznego Rosjanina. Spotkamy się od ponad 2 miesiacy, jest naprawdę bardzo dobrze mi z nik itp. Ale on ciagle nalega, żeby pojechała z nim do Rosji, do jego rodziny? Mysle, ze to za szybko zreszta bałabym się a on ciagle nalega o niczym więcej tylko o tym wyjeżdżacie mówi

Gość gość
Ja bym nie pojechała

Gość gość
A ja bym pojechała ;-)

Gość gość
O fuuu

Fakt, że mężczyzna chce Cię przedstawić rodzinie, nie jest niczym nadzwyczajnym. Skoro mu się podobasz i wiąże z Tobą plany, to chce pokazać, gdzie mieszka, jaką ma rodzinę. Zastanów się jednak, czy znacie się na tyle dobrze, że mu ufasz i że to odpowiedni czas, by już jechać do jego rodziny. Może warto jeszcze lepiej się poznać, zanim podejmiesz decyzję o wyjeździe?

Gość gość
Ja do Rosji nie chce jechać, bo się boje. Mówiłam mu o tym a on twierdzi, ze w Rosji nie jest zle i nic mi Nie grozi

Gość gość
To mu jeszcze raz to powiedz

Gość Sanitas prawdziwa
Trochę obciach. Ale jak kobieta zdesperowana, to każdego zaakceptuje.

Gość gość
Pewnie Cie wywiezie i sprzeda Czeczenskim albo Albanskim kolegom do burdelu. Dlatego tak nalega. :D

Gość am_Dyzio
podpowiedz, do jakiego miasta w Rosji otrzymałaś zaproszenie to wiele osób tu na forum napisze kilka ciekawostek odnośnie tego miasta, wielu Polaków zna Rosję bliską i daleką aż po Sybir lub Mandżurię i Mongolię , jeżeli podasz nazwę miasta to Polacy napiszą więcej a jak wiadomo w Rosji są regiony, gdzie NIC się nie zmieniło od pokoleń i facet z Rosji namawia piękną Polkę aby zobaczyła ruską wieś, gdzie nigdy nawet traktora na polu nie widziano a ludzie mieszkają w lepiankach z gliny i nawet Wojciech Cejrowski nie widział takiej biedy z kamerą a ruski potrzebuje piękną Polkę do roboty aby w chlewie tyrała i obornik z chlewu wywaliła na pole, takich obrazków to nie ma nawet w woj. świętokrzyskim , jak kobiety gnojówkę z obory rozwożą na pola i capią gnojówką a u ruskich na polach nadal kobiety rozwożą gnojówkę , tam nawet nie ma dróg, jak w woj. świętokrzyskim, droga między domami to gnojówka i gnój na drodze, krowy srają, Wenezuela i Peru , jako najbiedniejsze kraje tej planety mają autostrady przy ruskich i ukraińskich szosach, tam tylko czołg przejedzie, jeżeli chcesz zostać żoną Rosjanina to nie ma sprawy, droga wolna i nie zapomnij kupić kilka dywanów aby zawiesić w pokojach na ścianach, dywan na ścianie u Ruskiego musi być !

Gość gość
Podobno jego rodzina mieszka w Nowosybirsku

Tylko zdesperowana związałaby się z Rosjaninem? Nie tylko, ja też, jakby był naprawdę dla mnie.

Gość gość
Rosjanie są przystojni, wiec spoko

Gość gość
To przywieź nam do PL

Gość am_Dyzio
w Nowosybirsku już zaczęła piękna wiosna, piękna kraina , Polacy jadą na łowy i słono płacą za odstrzelenie dzika lub jelenia, czasem trafi się czarny niedźwiedź w potokach mnóstwo pstrąga , w jeziorach szczupak i amur , wszystkie ryby słodkowodne , dla osób lubiących twarde życie idealne warunki aby się sprawdzić w twardej szkole przetrwania ale co w takich twardych warunkach może kobieta nie przyzwyczajona do niskich temperatur w czasie zimy ? Twarde kobiety pracują w czasie zimy, w porcie jest minus 55 st. C. a twarde kobiety spawają , zmieniają elektrody i spawają , łączą metal z metalem za pomocą spawania, dwie godziny spawania i 15 minut przerwy na gorącą herbatę i powrót do spawania , na trzy zmiany , przez 8 godzin pracy , kobiety są idealne przy monotonnych pracach , masz szansę się załapać do takiej pracy, życzę powodzenia przy pracy przy minus 55 st. C. przez 8 godzin.

Gość gość
A niby czemu miałabym tam pracować?

Gość gość
Dziewczyno odpuść sobie tego pijaka, teraz jest pięknie ślicznie ale Rosjanie to nie jest dobry materiał na męża, udawać to oni potrafią, same kobiety zza wschodniej granicy narzekają, że to zdradzający pijacy, który stosują przemoc, nie daj się zwieść pięknym słówkom. Nalega bo chce Cię do burdello sprzedać, pogoń buraka!

Gość am_Dyzio
gość dziś A niby czemu miałabym tam pracować? x skoro podobasz się Ruskiemu to powinnaś wiedzieć , czego oczekiwać w Nowosybirsku na zaproszenie faceta

Gość gość
Ja tam nie zamierzam jechać, śle piec lat temu tez poznałam Rosjanina tylko który zapraszał mnie do Moskwy

Gość gość
Lepiej nie jedz

Gość am_Dyzio
odnośnie picia alkoholu to Rosjanie nie znają pojęcia picia alkoholu z kieliszka, u Rosjanina picie alkoholu zaczyna się od picia ze szklanki lub z wprost z butelki , wygrywali wojny w ten sposób Rosjanie , opili wódką Francuza aż padł pod stołem pod Moskwą , zapili na śmierć Szkopów pod Stalingradem w czasie II W.Św. oraz kilku snajperów , wódka zawsze rządziła w Rosji i rządzi , zapiją wszystkich , być może jeden na milion w Rosji pije tylko cztery browary przed snem a jeden na 10 milionów w Rosji pije tylko jeden browar przed snem a kobiety też lubią wypić kilka browarów przed snem i mają vaginy szeroko otwarte przed facetami w mini sukienkach

Gość gość
Na wódkę

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Sprzeda cie za wagon papierosow od Gruzina i bimber wódkę krokodyla od dilera

Gość gość
To niebezpieczne