Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Esms do Ex przeproscilam

Polecane posty

Gość gość

Przeprosilam mojego ex ze jezeli kiedykolwiek go czyms urazilam slowem uczynkiem to przepraszam...Napisalam ze dziekuje ze ten wspolny czas za to ze pojawil sie w moim zyciu...Ze jest wspanialym mezczyzna i juz tak pozostanie i aby wiedzial ze go Kocham

Gość gość
Napisalam po 2 mies od zerwania... On poprostu zablokowal wysylanie smsow ...moje wiadomosci nie dotra juz do niego...Ale wiem ze przeczytal... Bo go Kocham...Nie oczekuje by czul sie przymuszony wracac...jak nie ma uczucia niech nie wraca...Tylko chce by wiedzial ze pomimo tego go kocham...Czuje i wiem ze tylko z nim moge miec potomstwo i tylko z nim miec slub...Jezeli kogos poznam...To juz tak nie pokocham...Poprzeczka podniesiona juz nikt nie bedzie jak on...

Gość gość
gość dziś Przeprosilam mojego ex ze jezeli kiedykolwiek go czyms urazilam slowem uczynkiem to przepraszam...Napisalam ze dziekuje ze ten wspolny czas za to ze pojawil sie w moim zyciu...Ze jest wspanialym mezczyzna i juz tak pozostanie i aby wiedzial ze go Kocham i apologized my former bf for hypothetical harms that i did to him. that i feel sorry for behaved like a stupid. i wanna thank you for sharing mutual spare time, for that he appeared in my life. i wrote that he's a terrific guy and in my memory he''ll always remains like that. he must know that i'm still loving him