Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mnie dzisiaj mile rzeczy spotkały!

Polecane posty

Gość gość

Najpierw jedna dziewczyna z pracy pomylila mnie z inną, jak sie dowiedzialam z ktora bylam w szoku, bo tamta jest piekna, a ja siebie uwazam za brzydka albo przecietna. A ona, a sorry takie podobne jestescie. Potem pewien facet powiedział, ze ma corke w moim wieku, ze moze sie poznamy, Chcial nas zapoznac a okazalo sie, ze juz sie znamy, tyle, że ona ma z 8lat mniej ode mnie! A na koniec dnia jeszcze inna dziewczyna spytala mnie co studiuję, a ja że już dawno skonczylam studia, na co ona była w glebokim szoku, że jestem od niej o 12lat starsza! I że gdyby wcześniej wiedziala to nie mowilaby do mnie na ty a per pani :) Zreszta ja sama też nie czuję sie na moj wiek (umyslowo i fizycznie, zwłaszcza psychicznie dluzej dojrzewalan, takze sie kilka lat wstecz zatrzymalam, co moze miec zwiazek z wygladem)

Gość gość
now i can go for that

Gość gość
Na mnie też dzisiaj kobiety jakoś inaczej patrzyły, zagadywały z rządzą w oczach. :classic_cool: Ruscy musieli coś w powietrze wypuścić przy okazji mundialu i chmura do nas doleciała. Nie ma innego wytłumaczenia.

Gość gość
⇑ Żądzą! :O😭:classic_cool:

Gość gość
A z niemilych rzeczy to pilot do tv mi nie dziala 😠

Gość gość
To pewnie chmura endorfin znad Rosji,masz rację