Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybko się zestarzałam, wyglądam staro jak na mój wiek

Polecane posty

Gość gość

Co robic? Długo wyglądałam młodo, nikt mi nie dawał tylu lat. Teraz mam 32 lata i przez ostatnie dwa lata postarzalam się tak bardzo że widzę to. Zrobiły mi się takie wory napuchnięte pod oczami i zmarszczki :( cera jest brzydka. Dodam, że dbam o siebie i używam dobrych kosmetyków.

Gość gość
No najwidoczniej nie dbasz i nie używasz dobrych kosmetyków. Wory z powietrza się nie biorą.

Gość gość
Tez tak mam. Do 35 r.z. dawali mi 21-23 lata, potem jak miałam 36-37 to 35, a teraz mam 39 i moi zdaniem wyglądam na 42

Gość gość
Boję się tego co będzie za kilka lat :(

owszem wory nie robią się z powietrza, ale i nie z powodu niedbania o siebie i używania złych kosmetyków wory biorą się z zaburzeń krążenia, czyli ogólnie ze słabego krążenia

Gość gość
Podobno bardzo dobrze działa osocze bogatopłytkowe. Ktoś z Was próbował? Na różnych forach piszą, że rewitalizuje i regeneruje skórę. Pewnie niedługo się wybiorę, bo mieszkam akurat obok CZS. Tylko, że ja zawsze mdleję na widok krwi... Jakieś rady? Jak się przygotować?

Gość gość
to ciekawe bo wydawalo mi sie, ze jak ma sie np 30 lat a wyglada na 25, to wtedy zawzze takie proporcje sie utrzymaja smutne jest ze taka osoba nagle starzeje sie szybciej przez 2 lata i dorownuje swojemu wiekowi :(