Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oznaki zdrady u męża? Co może sugerować że mąż ma kochankę?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Obsesyjne pilnowanie telefonu Wyciszony dźwięk w telefonie Chodzi zamyślony Dba i siebie bardziej niż zwykle Względem partnerki robi się zbyt miły lub wręcz odwrotnie staje się bardziej złośliwy,wszystko mu w niej przeszkadza Późniejsze powroty z pracy Jakieś głupie uśmieszki do samego siebie Zakłada hasła do kompa i tel Nagle zwiększenie domowego budżetu

Gość gość
Zmniejszenie miało być

Gość gość
To akurat wszystko robi mój facet właśnie :/

Gość gość
Mój mąż podobnie.

Gość gość
Wyciszenie telefonu. Wyciszenie dzwieku w sms-ach. Zmienil chaslo w telefonie i nie masz do niego dostepu. Czestsze wychodzenie wieczorami z kolegami. Nagle stwierdzenie ze go ograniczasz. Wyciaganie wiekszej gotowki z banku (nie bedzie placil karta kredytowa). Nie odbiera telefonow od ciebie gdy zostaje dluzej w pracy..

Gość gość
HASŁO , jak już.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć czy Cię zdradza, czy jest w stosunku do Ciebie lojalny, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Właśnie zacząłem niedawno romans. Dzieki dziewczyny za rady napewno mi to ulatwi oszukiwanie zony

Gość gość
A niech zdradza pier/dole to

Gość gość
gość 16:16 jesteś durniem po całej linii....................................................................

Gość gość
Żeby żona nie podejrzewała.

Gość gość
Ma wyrzuty sumienia I stara sie jej jakos to wynagrodzic.. kobiety tez tak maja jak zdradzaja..objawy zdrady sa te same...

Gość gość
"Względem partnerki robi się zbyt miły lub wręcz odwrotnie staje się bardziej złośliwy,wszystko mu w niej przeszkadza" X Najlepiej jak w ogóle zniknie, wtedy ani zbyt miły ani złośliwy nie będzie.

Gość gość
Z tymi telefonami to coraz więcej zdradzaczy już się wycwaniło i kupują nowe, które trzymają w miejscach niedostępnych dla żony. Wtedy ten prawdziwy telefon może sobie legalnie leżeć w domku, żonka czasem przejrzy i szczęśliwa, że ten ukochany mąż jej nie zdradza! Ufff :D Druga rzecz to lewe adresy mailowe. Przeróżne. Także powodzenia kobietki ;)

Gość gość
Nagle znajduje sobie jakies hobby, musi w zwiazku z tym często przebywac poza domem. Ryby sa dobrym sposobem, podajcie inne. Sport? Co jeszcze?

Gość gość
Mój jest kierowcą,wymyślił sobie przeprowadzki na lewo,w innej firmie.Tylko że wyjeżdżał i wracał o tej samej porze,wyperfumowany i zaspany.I gubił się w zeznaniach,pytany kilka razy skąd dokąd ta przeprowadzka