Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS już prawie zrujnował Polskę. Za kilka lat zostanie tu sama patologia i dług.

Polecane posty

Gość gość

Ja już mam dość życia w tym kraju. Jestem młodym czlowiekiem i ja oraz wszyscy znajomi powoli się stąd ewakuujemy. Niedługo wszyscy uczciwie pracujący ludzie stąd wyjadą i kto będzie płacił na zasiłki patologii i zadłużenie ZUS oraz innych instytucji? Może złodzieje partyjni wezmą się do roboty? Jak widzę kosmiczną kwotę którą państwo kradnie mi z pensji to płakać mi się chce. Kradną połowę mojej pensji. Potem połowę tego co mi zostaje kradną z podatków jak akcyza, podatki na towary, podatki od nieruchomości od zwierząt itd. Szkoda tu mieszkać i płacić krocie na ZUS a potem wypłacą ci 1/10 z tego, albo w ogóle go nie dozyjesz. Niedługo w tym kraju zostaną same rodzinki pobierające socjal i będzie szok, bo kto ma za to płacić?

Gość gość
To prawda najgorzej wkurza mnie marnowanie publicznych pieniędzy bo jak nie idiotyczne strzelnice, to pół miliona dla Czartoryskich( którzy zresztą nie znoszą Polakow) to te gadające ławki, o misiewiczach pisiewiczach nie wspomne. Matki z czwórką dzieci dostaną emeryturę a co jak te dzieci wyjadą z Polski,

Gość gość
Szlak mnie zaraz trafi PiS ma 43% poparcia,

Gość am_Dyzio
pozwólcie nadal rządzić P0srańcom w Polsce i Europosłom z tej frakcji politycznej , czyli Januszowi Lewandowskiemu, Tuskowi, pani Thun i pani Bieńkowskiej , pozwólcie Sędziom wydawać wyroki za 'forsę' , gdzie poszkodowany jest podwójną ofiarą , pozwólcie aby Żydzi w wieku 155 lat odzyskiwali kamienice i Polaków wyrzucali na bruk ze swoich mieszkań odbudowanych ze zgliszczy po 1945r. pozwólcie na dokończenie rujnowania polskiej gospodarki pozwólcie aby było jak było, czyli 80 procent polskiej biedy i 20 procent ludzi bardzo bogatych, którzy dorobili się na przekrętach i ucieczce z podatkiem gdy pozwolicie aby było jak było to nie będziesz miał gdzie wracać, w Twoim domu zamieszka Muslim !

Gość gość
Połowę pensji? Więcej Ci kradną. Słyszałeś o super brutto?

Gość gość
ja myślałem ze na prawdę rujnuje a ty daj prawdziwe argumenty bo to robiły poprzednie rządy

Gość gość
PiS za co się weźmie to spieprzy nawet stadnicy konia w Janiowie dostała się w łapy PiSu, a premier składający kwaty pod pomnikiem brygady świętokrzyskiej to kompromitacja

Gość gość
Ja niedawno wyjechałem, jako fachowiec już miałem dość, tylko płać więcej i więcej. Zarobić na śmierć idzie jak chce się lepiej zarabiać :O W Anglii od razu lepiej, można się skupić na normalnej pracy. Zauważyłem że nie tylko ja, poszła całkiem mała fala imigracji ale fachowców średniego szczebla i z tych dużo wyemigrowało. Sporo moich znajomych z branży wyjechało w ciągu roku.

Gość gość
Ja na pewno się nie zgodzę, żeby ten rząd kradł mi pieniądze przez całe moje zycie. Wyobrazacie sobie przez kilkanaście lat oddawać kilka tysięcy z każdej wypłaty na złodziei.

Gość gość
Znowu 100 mln dla Rydzyka a dla chorych kasy nie było

Gość gość
No właśnie dlatego ja choć jestem po studiach zastanawiam się poważnie nad wyjazdem stąd. Nie na zmywak, ale może zrobię jakieś 2 letnie studium i wyjadę

Gość gość
Tyle, że chyba jeśli wyjadę to do DE, a nie UK

Gość gość
Jeszcze kasa na to idiotyczne referendum na które i tak nikt nie pójdzie

Gość gość
Uciekajcie stąd póki możecie.

Gość gość
Do Anglii robi się ciężko, zamykają się na imigrację i już raczej nie zdążycie, szukajcie innych krajów.

Gość gość
wystarczy przejechać za czeską granicę i już czujesz, że jesteś w normalnym kraju. Nikt brzydko nie patrzy i ludzie nie chodzą po ulicy obrażeni na cały świat jak u nas. Stale to samo bydło pcha się u nas do koryta, wszystko jedno z lewej czy z prawej strony, byle nas ożebraczyć

Gość gość
gość 2018.06.15 Znowu 100 mln dla Rydzyka a dla chorych kasy nie było x w kwestii formalnej nie 100 mln tylko 304 mln dla Rydzyka ! jak podają media :( To powinien być koniec kariery politycznej Glińskiego. Po czymś takim w państwach demokratycznych następuje dymisja

Gość gość
No bo Polska to bogaty kraj i kto bogatemu zabroni ?!!!

Gość gość
am_Dyzio 2018.06.15 pozwólcie nadal rządzić P0srańcom w Polsce i Europosłom z tej frakcji politycznej <> Wróć amebo do bajorka

Gość gość
Obecnie najwięcej Polaków emigruje do Niemiec.

Gość gość
Nie wiem jakim trzeba być debilem, żeby popierać PO, albo PiS. Przecież i jedni i drudzy prowadzą nas do ruiny. Moim zdaniem potrzebny jest bunt! Okradają nas bo sobie na to pozwalamy.

Gość gość
PiS to zdrajcy ojczyzny wyrzucają Polaków, a sprowadzają gnój islamski i ukraińskie gówna, cały Trzeci Świat do Polski, a Polacy na poniewierkę, to chuje jebane!!!

Gość gość
Jakim cudem ZUS jest bankrutem? :D

Gość gość
PiS to żydowska partia. Robią wszystko, żeby polacy byli narodem patali i biedaków. Normalnych niszczą podatkami i zmuszają do wędrówki za chlebem :(

Gość gość
PiS okrada biedaków i rozdaje bogatym cwaniakom.

Gość Gość

Odświeżam