Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość gość

Że nie można wybrać sobie płci. Moje życie byłoby dużo łatwiejsze gdybym był kobietą, albo chociaż gejem i nie piszcie że mogę nim zostać, bo to niemożliwe

Gość am_Dyzio
Papież Jan Paweł II nigdy w życiu nie powiedział, do której cukierni w Wadowicach chodził na 'kremówki' , zatem każda cukiernia zarabia na kremówkach i Ty masz wolny wybór, nie szkodzi, że nie urodziłeś się jako kobieta, zawsze możesz i masz prawo aby pokazać się w miejscu publicznym w stroju kobiecym , nie jest zabronione ale podobno nie moralne, a co to jest moralność ? Kamil Warzecha nie miał z tym problemu i pokazał się publicznie, jako Kamila Warzecha https://www.youtube.com/watch?v=erqzGlEG8Gc nie został wygwizdany lub ośmieszony i wyszydzany z tego powodu, normalnie wskoczył w sukienkę i pieniądze zarobił , okazuje się że można 'czuć się kobietą' w męskim ciele i pieniądze zarabiać , ideałem w dzisiejszych czasach by było aby urodzić się jako hermafrodyta , szydzenie w latach dzieciństwa a w życiu dorosłym forsa co chwilę wpływa na rachunek bankowy , trans spoko wskoczy w sukienkę, hermafrodyta wskoczy spoko w sukienkę, normalny facet nie wskoczy w sukienkę i na tym polega różnica.