Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam znajomych :(

Polecane posty

Gość gość

Hej , opowiem jak było kilka lat temu jak chodziłam do szkoły byłam bardzo popularna sama byłam w szoku gdyż nigdy nie pchałam się do ludzi lecz każdy mnie lubił i każdy chciał się zaprzyjaźnić , trzymałam się z mega paczka (tak w tedy myślałam ) po jakimś roku ja i mój przyjaciel zakochaliśmy się w sobie i tak zaczęliśmy być para , przyjaciele i znajomi byli bardzo zadowoleni , lecz po jednej imprezie moja niby najlepsza przyjaciółka zaczęła podrywać mi chłopaka , chociaż miała swojego. ZAczela pisać mu głupoty o mnie i w tedy tak naprawdę się zaczęło powoli zaczęłam tracić przyjaciół nie przez nią ale przez to ze zaczęły wychodzić ze tak naprawdę byli fałszywi , teraz mijamy się na ulicy i ledwo cześć sobie mówimy , z moim chłopakiem jestem już 5 lat i dalej się kochamy lecz niestety ale nie mamy znajomych, jest mi czasami przykro a czasami nie, gdyż pogodziłam się ale mam teraz 21 lat i czasami chciałabym mieć przyjaciółkę z która mogłabym się spotkać :(

Przykro mi że znajomi Cię tak zostawili :( To że teraz nie chcą się z Tobą przyjaźnić oznacza że nie byli prawdziwi. Na szczęście masz chociaż tę jedną osobę z którą możesz się wspierać. Wierzę że uda Ci się znaleźć taką przyjaciółkę, nie załamuj się tylko bądź sobą a na pewno spotkasz taką osobę ;)

Gość gość
Ja się z Tobą zaprzyjaznie ja chcesz ;)