Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana, co on odpierdala

Polecane posty

Gość gość

mój facet zawsze był sknerą, pogodziłam się z tą jego cechą, a przynajmniej tak mi się wydawało. Wczoraj jednak przegiął pałę. Wylądowałam ze złamaną nogą w szpitalu, wiec mnie odwiedził. Przyniósł mi jedną róże i zrobił zakupy, o które nie prosiłam, żeby była jasność. Kupił mi wode, czekolade, winogrona i jakieś gazety po czym wyskoczył z paragonem i powiedział, ze kase moge mu oddać jak wyjde ze szpitala, ale za kwiatka nie musze mu nic oddawac. Normalnie strzelić se w łeb tylko.

Gość gość
o jaaaaaa !!!!!!! żuć go ! za pieluchy dla waszego dziecka też każe tobie oddawać !

Gość gość
Pieniądze nie są najważniejsze, ale bez przesady. Ucieklabym gdzie pieprz rośnie. W takiej sytuacji nie wzięlabym kasy od dalszej koleżanki. W ogóle nie lubię takiego liczenia się co do grosza między znajomymi...

Gość gość
Trzeba było mu to oddać i powiedzieć, że nie prosiłaś i zeby spieprzał

Gość gośćSylwia s
23.25 skąd ja to znam.

Gość gość
Powinnaś go ostro opierdolić, a tak w ogóle to czas na poważną rozmowe

Gość gość
Ja bym oddała plus kupiła mi kwiatka na pożegnanie.

Gość gość
Weź go pogoń w cholere. Co za palant.

Gość gość
Kup mu kwiatka na pożegnanie i daj razem z paragonem wiej jak najszybciej!!!

Gość gość
A ty go tak rozliczasz skrupulatnie za to co mu kupisz, lub za to co kupisz,a on ci zuzyje, zezre? To najwyzszy czas po wyjsciu ze szpitala tak zrobic. Z doswiadczenia wiem, ze takie sknery same chętnie innych rozliczaja, ale jak ty chcesz ich rozliczyc to zdziwienie lub foch, ale ja nie z tych glupich, wiec jesli ktos mnie sknerowato raz potraktowal, to ja tego kogos szybko w rewanzu traktuje tak samo. Efekt? Foch lub zdziwienie, no to wtedy ja jeszcze dobijam sknere wytykajac hipokryzje i egoizm, oraz ze jak chce sie kierowac moralnoscia Kalego to nie ze mna te numery. Skutek? Albo znajomosc sie kończy, albo sknera idzie po rozum do głowy i tu dwa wyjscia, albo przestaje byc sknera, albo rozumie ze cos za cos, zostaje przy sknerowatosci ale liczy sie z bolesnym i sprawiwdliwym rozliczanie takze z mojej strony. Nie dajcie robic z siebie jeleni, ludzie. Ludzi trzeba traktowac ze wzajemnoscia, to jedyne sluszne postepowanie.