Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość17

Brak miesiączki, spuchnięty brzuch

Polecane posty

Gość gość17

Witam... Nie wiem czy dodałam do odpowiedniej kategorii, ale dobra... 27 maja "bawiłam się " z moim chłopakiem. Ja jemu zrobiłam "loda" ... po tym poszliśmy umyć ręce i tak 15 minut nic nie robilismy pozniej on się zrewanżował palcowka... dziś jest 16 czerwca . 10 powinnam mieć miesiączkę, ale się spoznia :/ do tego troszkę spuchł mi dół brzucha , a miesiączki dalej nie widać... myślę, że przez tą placówkę nie mogłam zajsc w ciążę bo umylismy ręce więc nie powinno do niczego dojść . Dlatego moje obawy- co ze mną jest , zawsze miałam regularnie miesiączki a teraz spóźnia się 6 dni i jeszcze ten brzuch. Miał ktoś coś podobnego ? Naczytalam się różnych informacji ale mam tylko mętlik w głowie i bardzo się stresuje.

Gość gość
Mydło nie jest środkiem plemnikobojczym. Lepiej okładka kasę na wyprawkę ;)

Gość gość17
Gość. super odpowiedz. Pytam serio.. plemniki nie żyją długo poza organizmem, A po umyciu rak jest raczej mało prawdopodobne Ale doszło do zapłodnienia.

Gość gość
zrób test. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które piszą długie posty na forum i zastanawiają się czy są w ciązy, zamiast iść do apteki i zrobić po prostu test. Po kilku minutach będziesz wiedziała więcej, niż nawet gdyby ktoś ci tu odpisywał elaboraty.