Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa chce wynająć Ukrainke do sprzątania a ma już nianke. Nie pracuje

Polecane posty

Gość gość

Co to się dzieje mój Boże z tymi kobietami. Ostatnio mi powiedziała że ma ochotę zatrudnić Ukrainke do sprzątania bo nie ma siły sprzątać. Nie pracuje, jest drugi rok z dzieckiem w domu, wnuk ma niecałe dwa lata. Co zrobić? Skoro jest tak że ona już ma nianie dla dziecka żeby mogli z synem moim iść na randkę czy zeby ona mogla iść gdzieś. Syn pracuje do wieczora, bo ma na późniejszą godzinę. Jak to wszystko znieść że ona nie pracuje a tylko patrzy na co wydawać

Gość gość
Może dobrze loda robi? Skoro mężowi tak dobrze, stać ich, to co cię to obchodzi? Widocznie ma coś lub robi coś o czym ty nie musisz wiedzieć. Mój mąż mi mówi, że jakbym robiła mu loda regularnie to by wynajął sprzątaczkę i niańkę, a ja mogłabym tylko leżeć. A tak to robimy pół na pół, bo nie lubię ;)

Gość gość
Stara baba zazdrości. Kicha ją piecze z zazdrości bo ona w jej wieku zapitalala jak mały samochodzik i pot jej się po dopsku lał

Gość gość
Wez ty sprzataj synowej to nie bedzie musiala wydawac kasy twojego synunia na sprzataczki

Gość gość
Nie wpadłaś na to, że to mogło być także życzenie Twojego syna?Może dla nich priorytetem jest właśnie randka a nie wyszorowany kibel? Twój syn woli aby była zadowolona, wypoczęta, zadbana a nie wściekła i sfrustrowana(tak ja Ty)? Jeśli w taki sposób dzielą się obowiązkami w małżeństwie to Ciebie to nie powinno obchodzić. Największy ból doopy masz o to,że to ty nie masz wladzy i dostęu do ich kasy i nie mieszkasz z nimi bo wtedy mogłabyś rządzić a synową traktować jak pachołka na posyłki. Dba o dom i rodzinę a Ciebie męczy jedynie to że jest sprytna, BARDZIEJ NIŻ TY W JEJ WIEKU.

Gość gość
Znowu piszesz te durne prowokacje.

Gość gość
Stary zazdrosny babsztyl :D

Gość gość
ale sobie syna idiotkę, próżniaka itp. wziął, a przy pieprzeniu się z synem nie meczy się, nie zamawia mu na wieczór kobiety bo ona nie daje rady

Gość gość
Jak to znieść? A czy Pani się krzywda jakaś od tego dzieje? Syn zadowolony, małżeństwo ma udane, to radzę się nie wtrącać,

Gość gość
Jak ich stać to ich sprawa jest

Gość gość
A twoje pieniądze na to wydaje czy swojego męża? Jak jego i on się na to godzi to nie twoja sprawa.

Gość gość
a może tesciową kicha piecze, że dlaczego ukraince chca dać zarobić, bo to ona by chciała sprzątać u synowej i żeby syn jej za to płacił??

Gość gość
Dba mu o penisa. Wylizuje wszystkie serki z napleta dobrze widocznie

Gość gość
Starej to nie pasuje, wolałaby żeby to ją wzięli na niańkę i sprzątaczkę bo wtedy mogłaby zyskać realny wpływ na życie syna i synowej, więcej mącić, byliby zobowiązani się odwdzięczać etc. Dobrze że synowa nie jest taka dobra.

Gość gość
A co cię to obchodzi, mento ruska?