Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaden mezczyzna mnie nie chce i ludzie sie ze mnie smieja

Polecane posty

Gość gość

Ludzie traktuja mnie jak dziwolaga, bo nie mam partnera. Swego czasu szukalam, bo kazda kolezanka ma faceta i sie nich chwali. Niestety okazalo sie ze meczyzni maja wiele wymagan, ktorych kompletnie nie spelniam, wiec zaprzestalam. Nadal mnie ludzie obgaduja.

Gość Sanitas prawdziwa
Chwalą się a na pewno w domu od nich obrywają po gębie. Mam pełno wokół siebie takich par.

Gość gość
A wiesz jakie wymagania maja kobiety? Oprocz wygladu, zarobkow to jeszcze ma ciagle gadac i nie byc nudny. Mi wystarczy kobieta troche ladna, nie za bardzo i szczupla i zeby miala prace i hobby jakies, gadac duzo nie musi. Ale nie, jak ja taki jestem to o wiele za malo.

Gość gość
gość dziś masz wymagania wieksze niz polowa kobiet, nic dziwnego ze nie mozesz znalezc, zmniejsz wymagania i zejdz na ziemie, jak przestaniesz szukac idealu to znajdziesz kobiete

Gość gość
dziś takich wymagan nie mamy, guwno sie znasz dziecko

Gość gość
Taa juz lece do paszteta. Nie napisalem jeszcze zadnych, to tylko formalne i bardzo ogolne.

Gość gość
dziś a ty co? krolewicz bez krolewny? :D

Gość gość
Nie krolewicz,taki zwykly, nie wyrozniajacy sie i skromny. Nie jest tak, ze mnie nikt by nie chcial. Tylko ja nie podrywam.

Gość gość
Jak tez bym cie nie chciała bo masz milion kompleksów.

Gość gość
gość dziś wybierac to ja zawsze moge, tylko oni nie chca mnie wybrac:( faceci zyja iluzja i czekaja za urzeczywistnieje swoich marzen

Gość gość
Ja też długo byłam sama i nawet na 2 weselach (na jednym byłam świadkiem) również byłam bez osoby towarzyszącej. Było mi smutno ale po ciężkim rozstaniu potrzebowałam czasu i choć kawalerów nie brakowało to do żadnego nie czułam mięty. W końcu poznałam tego jedynego i za rok ślub :) warto było poczekać -w sumie 7 lat byłam sama.