Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o pomoc!!! Mirror

Polecane posty

Gość gość

BladowłosaMerz. 2011.01.29 [21:34] Zostawił mnie rok temu, myślałam, że umrę z bólu. A dziś napisał, umówiliśmy się na poniedziałek...Nie wiem jak zrobić jak najlepsze wrażenie na nim... Napisał, że ma nadzieję, iż zmieniłam się wewnętrznie na lepsze. Tak bardzo mi zalezy, aby to spotkanie było magiczne... Macie jakies rady? Jak się szybko upiększyć też? Coś na uspokojenie przed tak ważnym spotkaniem, jakieś dobre tabletki? Mój luby:*http://img339.imageshack.us/img339/2350/35020 634800.jpg Blade Loki Mam Fanka rocka.

Gość gość
Buuuuuuu! 2011.01.29 Myślę że jakieś ziółka Ci pomogą...Chodzi o tzw.dziurawiec czy cośś jezyk.gif Powodzenia ^^

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.01.29 Dzięki, ale skąd ja w weekend dziurawiec wytrzasne oczko.gif Ale dzięki... Blade Loki Mam Fanka rocka.

Gość gość
DANDELION.85 2011.01.29 jemu chodzi o zmainę wewnętrzną a nie zewnętrzną, bo tak się mu podobasz to po co sie zmieniać? taka jest prawda czasem trzeba być wulgarnym mimo kulturalnej osobowości są ludzie i parapety...

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.01.29 No i też między innymi pytam jak się zachować, by pokazać swoją zmianę. Uroda tak przy okazji usmiech.gif Blade Loki Mam Fanka rocka.

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.01.29 Podnoszę, czekam na rady. Blade Loki Mam Fanka rocka.

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.01.29 Blade Loki Mam Fanka rocka.

Gość gość
Zoska77 2011.01.29 Mmm zazdroszczę tych motyli w brzuchu! tak dawno nie byłam na randce...

Gość gość
sfrdggty 2011.01.29 super jest persen , nie oglupia a daje dobry efekt Zgłoś

Gość gość
I love Lao Che 2011.01.29 żcoolś

Gość gość
aluchaaaaa 2011.01.29 nie potrafie zrozumiec po co chcesz przed nim grac? bo pytasz jak sie zachowac zeby on zauwazyl ze Ty sie zmienilas...musisz byc soba...jesli sie faktycznie nie zmienilas mentalnie to nic nie pomoze ze teraz bedziesz grala bo to wyjdzie tak czy owak czy sie zmienilas na nastepnych spotkaniach...