Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zagadać do dziewczyny, która dała mi "tak" na fotka pl?

Polecane posty

Gość gość

dostałem 22 "tak", w tym w czterech przypadkach od kobiet, które mi się podobają. Warto się do nich odzywać, czy to jakaś lipa?

Gość gość
Nie, bo to tylko ocena fotek.

Gość gość
To jak to dostałem 22 razy TAK to chyba znaczy że któraś pragnie mego bolca i tu będzie problem bo gdy zaglądam w gacie to śpiewam zawsze : MNIEJ NIŻ ZEROOO MNIE NIŻ ZEROOO OOO

Gość gość
gość dziś . Podszyw. Ale z tym śpiewaniem to zgadłaś/eś tak jest naprawdę .

Gość gość
Chcesz to sprawdź, jak się nie odezwiesz to się nie przekonasz

Gość gość
A co zrobię jak się odezwie i ona zechce bunga bunga a wiagry nie będzie w sprzedaży ?

Gość gość
20:42 - Tam jest 18 cm łbie, a nie 0

Gość gość
To już nic nie zrobisz, będzie klapa :(

Gość gość
22 razy tak, z czego 4 takie średnio-ładne, przeciętne z tendencją na plus.. A cała reszta to aż płakać się chce... Do tego dodam, że mam już 33 lata i licznik nadal wyzerowany...

Gość gość
Dodam jeszcze że jak ostatnio wrzuciłem nową fotke to mi konto zablokowali z miejsca za godzinę wleciała policja oraz wojsko a nad domem helikopter latał.

Gość gość
Zagadać możesz, w końcu - nic nie tracisz. Kto wie, może któraś z nich jest samotna i szuka swojej drugiej połówki. Napisz do tych, które Ci się podobają. Po kilku zdaniach, wymianie wiadomości, stwierdzisz, czy warto iść w to dalej, czy sobie odpuścić. Chyba, że każda z tych dziewczyn tylko kliknęła w Twoje zdjęcia, ponieważ im się spodobały lub chciały zrobić Ci przyjemność, a nie będą zainteresowane jakimkolwiek kontaktem z Tobą, no, to już sam znasz odpowiedź. Ale ja, na Twoim miejscu, raczej bym spróbowała. Co ma być, to będzie. Jeśli żadna nie odpowie, to będziesz miał też już jakąś naukę na przyszłość, że nie warto zagadywać, bo może się okazać to porażką. Rób, jak uważasz. Nikt stąd Ci nie powie, jak to się skończy, ale życzę powodzenia. Może one same nie wiedzą, jak do Ciebie zagadać, a Ty, w formie pierwszego kontaktu, możesz każdej z nich podziękować za "zatakowanie" Twoich zdjęć. Punkt zaczepienia już masz. To dobry wstęp. Ale jeśli na tym się tylko skończy, to trudno. Ciesz się "zatakowaniami"...

Gość gość
Dorośli ludzie bawią się w fotkę :D o kurwa. Takiej patologii jak tam dawno nie widziałam.

Gość gość
21:18 - Jeszcze jedna dziewczyna z szołapa, którą czasem odwiedzam na priv, mi powiedziała, że chętnie się ze mną umówi, ale z nią może być różnie, bo mieszka w innej części Polski i konkurencja spora

Gość gość
napisz do niej to się wyjaśni

Gość gość
21:25 Łał. Zazdroszczę.

Gość gość
Dzieciak