Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta może udawać niezainteresowaną?

Polecane posty

Gość gość
No ale sa przypadki że mężatka się zakocha ale odrzuca adoratora bo woli męża?

Gość gość
a są też przypadki, że mocno zakochane kobiety nie mogąc mieć ukochanego blisko odchodzą bądź udają niezainteresowane.

Gość gość
21:50 wyznałeś, że jesteś zakochany a mimo to nie jesteście razem, widujesz ją z innym mężczyzną = nie jest zainteresowana. Ewentualnie może być taka sytuacja, że kobieta ma narzeczonego męża i np jeszcze ma dziecko i choć nie kocha już tego mężczyzny będzie nadal w związku żeby nie rozbijać rodziny. Może jest z mężczyzną, który jest w jakiejś mafii i nie pozwala jej odejść i grozi, że ją "wywiezie na zawsze do lasu" ale to już rzadki przypadek.

Gość gość
Idź na strony redtube, znajdziesz i jeszcze umiowisz się tylko nie pytaj baby o gumki bo siarka,

Gość gość
To że dałeś do zrozumienia ze jesteś zakochany to bez konkretnych kroków nie dało nic.

Gość gość
O przypomniało mi sie bardzo bardzo dawno temu było 2 typków - jeden, który chciał ze mną być i jeden, z którym się rozstałam, którzy potrafili spuścić manto moim adoratorom lub zdemolować samochód. Niestety adoratorzy się wycofali po takich akcjach widocznie im tak bardzo nie zależało. ; )

Gość gość
z całą stanowczością kobieta z wielu względów może udawać że jej nie zależy. 1. jest mężatką 2. jest innego wyznania 3. ma inne skomplikowana zobowiązania ale! jeśli jest w w/w sytuacji jeśli kobieta jest zakochana/zauroczona to pewne symptomy się sprawdzą. większość koleżanek moich mówi że im bardziej mężczyzna nas rozkochał tym bardziej jesteśmy nieśmiałe, powściągliwe, skryte, i milczące.

Gość gość
jak Ja olewasz czy zrobiles się chamski to nigdy nie okaze zainteresowania schowa je na dnie i koniec

Gość gość
albo jak zobaczy ze masz inną czy tez interesujesz sie inna to moze udawac a nawet powinna

Gość gość
A przyszlo ci do glowy ze nie jest zainteresowana a ty się zastanawiasz czy moze udawać. Ona nie musi nic robić.

Gość gość
A jak jest dobrą aktorką to może nawet udawać, że jest zainteresowana choć wcale tak nie jest 💤

Gość gość
Kobiety to są posrane, najlepiej do nich nie podchodzić

Gość gość
Tak , dobra aktorka ma potencjał .

Gość gość
mylisz się,jak jest dobra aktorką to bedzie pokazywac że ma go gdzieś!

Gość gość
autor to jaka ta twoja niby jest???????

Gość gość
Posrana. Dziękuję do widzenia.

Gość gość
na pewno mądra i wie,żeś debil i tyle

Gość gość
Co posrane! Wypowiedzialysmy się kiedy kobieta jest zainteresowana a tego nie okazuje, do tego doszedł wątek co gdy mężczyzna juz wyznał uczucia a kobieta nie okazuje zainteresowania tj ze prawdopodobne nie jest zainteresowana. Dodałysmy kilka wyjątków kiedy po wyznaniu uczuć kobieta moze coś czuć ale nie okazuje zainteresowania (małżeństwo itp) Temat został autorowi całkiem dobrze wyjaśniony od damskiej strony i nie uważam żeby coś tu było posrane. Większość odpowiedzi jest logiczna.

Gość gość
to cham i dlatego tamta go nie chce

Gość gość
Baby są fałszywe i kłamią na każdym kroku.

Gość gość
Przed 30 tak po 30 sama przechodzi do czynow. Kobieta musi umiec uwodzic inaczej nie znajdzie wartosciowego faceta.

Gość gość
Normalna (zdrowa psychicznie) kobieta, nie musi niczego udawać. Nie podobasz się jej, masz paskudne cechy charakteru, wyglądu, masz nałogi, to spadaj śmieciu i nie wracaj. Tyle.

Gość gość
Ja tak kiedyś udawałam. Przyczynę ciężko opisać. Mniej więcej chodziło o to, że miałam takie uczucie, że póki jestem niedostępna to on czuje się niepewnie i darzy mnie respektem i uważałam to za cudowne uczucie ten respekt z jego strony. Z drugiej strony bałam się, że jak mnie bliżej pozna to, że okaże się że jestem dla niego zbyt nudna i że mnie wystawi, zacznie się spotykać z inną która jest większą gadułą, kimś bardziej szalonym. Ja mam stonowany charakter. Ostatecznie odrzuciłam go bo on zbyt odważny krok wykonał w moim kierunku, a ja spanikowałam, bałam się, że mnie pozna taką jaką jestem naprawdę, a miałam naprawde poważne kompleksy nie na tle fizycznym tylko emocjonalnym raczej. Odszedł, a ja czułam się fatalnie. ALE takie przypadki to mogą być równie dobrze incydentalne a kobieta może być często na serio niezainteresowana. Zależy od ciebie. Na ile podobasz się dziewczynom. Jeśli ogólnie się podobasz i cie nie odrzucają nagminnie tylko wręcz przeciwnie ulegają twojemu urokowi to jest duża szansa że jest to udawane lekceważenie. Jeśli ogólnie brania nie masz to raczej i dziewczyna nie udaje.

Gość gość
Jestem zainteresowana, brakuje mi go, on tylko wiecznie chce argumenty, a na uczucie nie ma argumentu, nie wyobrażam sobie bez niego, chciałabym żeby był przy mnie i szanował moją potrzebe widywania go , napisałam mu meila.