Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nim prawie 2 lata i nie rozumiem jego zachowania. Jesteśmy młodymi ludźmi ale seks jest u nas baaardzo sporadycznie bo czuję że on nie lubi seksu ze mną,robi to na przymus,czasami nawet nie ma erekcji. Wtedy twierdzi że taka sytuacja zdarzyła mu się tylko ze mną z innymi kobietami nie. Ale ja mam bardzo małe potrzeby seksualne więc to jeszcze mogę zaakceptować. Jednak stanowczo nie podoba mi się coś zupełnie innego. Mój facet robi sobie ze mnie jaja. Np. puka mnie palcem w czoło,rysuje na czole kółeczka,krytykuje,albo np. niby dla żartu uderza mnie(lekko ale mnie to drażni)gazetą w głowę mówiąc zebym nabrała więcej rozumu do pustej głowy. Od razu zaznaczę że jestem od niego bardziej wykształcona. Często też do mnie krzyczy, mówi że marudzę, albo wymusza żeby mu coś kupić . Np. siedzimy u niego w domu i on mówi,żebym skoczyła do sklepu coś mu kupić za swoje pieniądze. A sam jest niechętny w kupowaniu mi czegokolwiek nawet jak poproszę. A jak już coś kupi to coś najtańszego. Poprzedniej kobiecie kupował drogie rzeczy i chętnie z nią współżył. Nieraz w mojej obecności ogląda się za innymi kobietami. Słyszę że jak z nimi rozmawia to jest dla nich miły,nie taki jak do mnie.Kiedyś byłam u niego i akurat uprawiliśmy seks. Nagle przez tel. zadzwoniła jego była z jakąś błahą prośbą. Wtedy mój facet automatycznie przerwał seks ze mną,szybko się ubrał i musieliśmy wyjść. To co powiem chyba zwali was z nóg. Kiedyś kupił pomarańczę. Chciałam ją zjeść, a on wyrwał mi ją z ręki mówiąc że pomarańcza jest dla bezdomnego który poprosił o jej kupno. I faktycznie widziałam,dał ją jakiemuś bezdomnemu. Innym razem planowaliśmy wyjście do kina. Zbieraliśmy się. Pech chciał że u niego był remont klatki schodowej i robotnicy poprosili go zeby im pomógł coś nosić. Więc odwołał kino ze mną i poszedł pomagać robotnikom. Raz nawet nie wpuścił mnie do domu choć wcześniej się umawialiśmy. Wszystko jest ważniejsze niż ja-nawet bezdomni i robotnicy z budowy. Ja jestem dla niego miła,staram się jak mogę ale nic z tego nie wychodzi.W mojej obecności rozmawia przez komórkę z innymi kobietami,a jak zwrócę mu uwagę to mówi że mu przeszkadzam porozmawiać z jego przyjaciółką. Co robić?

Gość gość
Rzuć go.

Gość gość
SPIERDALAĆ I TO SZYBKO

Gość gość
Jesteś lepiej od niego wykształcona tzn on chodzi do zawodówki Ty do technikum? Bo na więcej lat mi nie wyglądacie. Zerwij z nim dziewczyno bo z tego co piszesz on nie ma do Ciebie żadnego szacunku

Gość gość
Moze nie wie ze jestes jego kobietą

Gość gość
pewnie bzyka sobie inną na boku i tyle

Gość gość
Jak najszybciej i bez podawania powodu zrywaj! Nie rozkminiaj, gosc ma problem ze soba i leczy go ponizaniem ciebie. Uciekaj

Gość gość
TO JA AUTORKA. Odpowiadam. To prawda on ukończył zawodówkę. Pracuje przy układaniu kostki brukowej i nieźle zarabia,lepiej ode mnie.Ja mam licencjat z turystyki i hotelarstwa,pracuję w biurze podróży. Mamy 31 lat więc tak jak napisałam jesteśmy młodymi ludźmi.

Gość gość
Z dwojga złego lepsze takie traktowanie niż jak kobieta ma być tylko panienką do łóżka. Chociaż obie opcje są fatalne,ale najgorzej służyć tylko do seksu. Dobrze że chociaż tak cię nie wykorzystuje(bo pisałaś że seks jest minimalnie,on nie chce ty nalegasz)bo być tylko kochanicą to straszne upokorzenie dla kobiety. Lepiej być kozłem ofiarnym ale porządnym niż kurwiszonem.

Gość Slavemax84
Witam Atrakcyjny niewolnik 32 lata 180 cm 90 kg Ciemna karnacjia Niewolnik do kompletnego zdominowania dla pani.. Dziewczyn par bądź paczki znajomych. Poddany do sprawowania nad nim władzy 24 na7. Jako poddany godze się na wszystko bez granic i tabu Wykonuje każde polecenie w każdym miejscu. Mogę dojechać na służbę w każdy rejon Polski ( jeśli będzie to służba na stałe) Jeśli ktoś chce się tylko zabawić by dać ujścia swym perwesyjnym zachciankom.. Jestem ze śląska. Jestem gotowy na każdy rodzaj służby Można mnie Bic Ponizac Tresowac Mogę być chłopcem na posylki Poddanym do pracy i służby ( oddaje zrobione pieniądze pani bądź państwu) Można użyć mnie jako mebla Jako sprzątaczki Psa do gotowania prasowania służby w domu Można mnie sprzedawać i wynajmować dzięki czemu tak też zarabiać na psie Można mnie skazać na zwykłą pracę Wystawiać w sieci Sprzedaż filmów zdjęć lub prowadzić blog poświęcony poddanemu.. Dla chętnych.. Niewolnika można trzymać wszędzie Pokój Piwnica Strych Działka Garaż Pomieszczenie gospodarcze Itp Temat rzeka Kontakt do mnie bbddss84@wp.pl Niewolnik bardzo dobrze mówi w języku angielskim dla zainteresowanych poddanym mieszkających poza granicami Polski

Gość gość
To prawda. Najgorzej służyć tylko do łóżka. A mówi się że wtedy facet nie szanuje kobiety. Chociaż jak widzimy tu i seksu i szacunku brać. Zawsze uważałam że jak facet szanuje kobietę to nie będzie się do niej dobierał tylko poczeka na ślub. Ale jak widać jest różnie. Czasami taką tylko do łózka szanuje a z tą z którą nie sypia nie szanuje. Tylko że tu brak seksu nie wynika z szacunku żeby cię nie zhańbić tylko z jakiejś ukrytej nienawiści do ciebie. Skończ tę znajomość.

Gość gość
A ja myślę że ten brak szacunku wynika z tego że mało zarabiasz. Nie stety ale tak już jest że rządzi ten kto ma więcej kasy. Znajdź sobie lepiej płatną pracę. Moja ciocia też pracowała w biurze podróży. Miała podobny charakter do ciebie,nieśmiała,bezkonfliktowa i zgodna. Tylko że z takim charakterem niewiele się tam zarobi,bo tam zarobki to prowizja,czyli tyle ile wycieczek się sprzeda. A ktoś nieśmiały nie umie wciskać ludziom kitu więc nic nie zarobi.Ciocia też o to zaczęła się kłócić z mężem,przestali sypiać ze sobą,zaczęły się wyzwiska. Znajdź sobie lepszą pracę to zacznie cię szanować.

Gość gość
Dziwna to jesteś Ty, że to tolerujesz . A on jest zwyczajnie chamski. Musisz mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości, że w tym tkwisz.

Gość gość
10: 19 czy Ty czytasz co piszesz ? Ile jest wart ktoś, kto szacunek przelicza na kasę? Stuknij się w głowę. :-(

Gość gość
Nie przeliczam szacunku na kasę tylko myślę że ten facet dlatego jest taki chamski do autorki bo ona mało zarabia. Dla mojego faceta ja mogę być nawet wiecznie bezrobotna a i tak będzie mnie szanować. Ale facet autorki nie jest niestety taki jak mój. A przy układaniu kostki brukowej lepiej się zarobi niż w biurze podróży. Żeby dobrze zarobić w biurze podróży trzeba mieć gadane,bo tam zapłatą jest prowizja. Znając usposobienie autorki ona nikomu pewnie nie sprzeda żadnej wycieczki bo jest zastraszona i zakompleksiona. Jest typem kobiety która przeprasza za to że żyje.Dlatego ten buc wykorzystuje jej biedę i pewnie dlatego ją poniża. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
To straszne ,nie wyobrażam sobie zeby nawet bezdomni i robotnicy byli ważniejsi dla mojego faceta niż ja. Nie mam nic do bezdomnych,niektórym bardzo współczuję no ale bez przesady. On ma cię za ostatniego śmiecia,pewnie nawet jak sporadycznie wybłagasz go o seks to na pewno on się nie myje. Uciekaj,bo się psychicznie wykończysz.

Gość gość
Są takie przypadki. Dla mojego faceta ważniejszy był nawet pies jakiejś staruszki niż ja. Szybko się rozstaliśmy.

Gość gość
Jesteś lepiej wykształcona ok ale to nie znaczy że jesteś bardziej bystra czyli masz wyższe IQ. Może jesteś zwyczajnie tępa.

Gość gość
To jest dziwne