Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zarabiac wiecej w uk

Polecane posty

Gość gość

Mam najnizsza krajowa i to jest jakis dramat. Nie wystarcza, o odkladaniu mozna tylko pomarzyc

Gość gość
Zależy co robisz / co możesz robić. Z zasady najlepiej zmienić pracę lub stanowisko, awans też pomoże.

Gość gość
Pracuje w restauracji w centrum miasta Manager np.zarabia 1600-1800 funtow, co tez nie jest jakas wygorowana suma jak na ten kraj i tutejsze koszty

Gość gość
Możesz zmienić miejce zamieszkania, w niektórych miastach 1500 funtów to bardzo dobra wypłata która spokojnie wystarczy na niezły standard życia. Możesz też aplikować na bardziej wymagające prace.

Gość gość
Pracując w restauracjach nie będąc b.dobrym kucharzem nigdy dobrze nie zarobisz. Jedyne co wtedy możesz kombinować to obniżka kosztów życia.

Gość gość
Obnizka kosztow zycia, to co ma nie jesc, nie ubierac sie itd.?

Gość gość
Wszedzie placa minimum w uk

Gość gość
Tak to prawda, jesli nie jestes dobrym budowlancem czy specjalista to pieniadze w uk sa zalosnie male. Nie oplaca sie, wynajem pokoju Was zezre i oplaty

Gość gość
a jakie chcesz pieniadze za proste prace takie jak tu wypisujecie? Znajdz prace gdzies w biurze to beda lepiej placic.

Gość gość
Dla każdego kto ma kwalifikacje, jakoś nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem takiej pracy.

Gość gość
W biurze w Londynie moja kolezanka ma 8 czy 8.50 f/h

Gość gość
Typowy polaczek :) ktoś jest lepszy od niego to od razu d***** albo złodziej. Nie moja wina, że jesteś idiotą i tylko worki na budowie możesz przerzucać. Jaq skończyłam studia i bez problemu znalazłam pracę w biurze, a potem spokojnie zmieniałam stanowiska na coraz lepsze z lepszą wypłatą. Tak jak to robią normalni ludzie

Gość gość
Jakie studia z Pl sa respektowane w uk? No chyba, ze skonczylas kierunek na brytyjskiej uczelni...

Gość gość
Kończyłam tutaj, Polakom wcale nie jest ciężko dostać się na tutejsze uczelnie - nawet kredyty studenckie dostajemy. Ze studiów w Polsce przydatne są głównie inżynieryjne, dentystyczne, medyczne, wszystko co ma związek z biznesem, marketingiem i IT.