Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja Dziewczyna dzwoni smsuje ale nie chce bym przyjeżdżał

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Kafetarianki. Sprawa wyglada jak w tytule... Moja Dziewczyna zachowuje sie jak opisałem wyżej...Nie chce bym przyjeżdzał. Dzieli nas 180 km. Ma w domu często swoją mamę. Najpierw stwierdza ze koleżanka ma przyjechać.. zapewne mama to słyszy. Potem ,kiedy mama takze slyszy komunikuje , ze koleżanki jednak nie bedzie... Po wszystkim okazuje sie , ze jednak koleżanka była.. ale ostania rozmowa odbyła się kiedy juz wyszła z domu przed swój blok. wczesniej, w czasie wizyty tej KKOLEZANKI nie odpisała na sms ani nie odebrała telefonu. Już zaplanowała , ze mam nie przyjeżdzac przez najbliższy miesiac ...bo mam jest... paranoja...

Gość gość
Koleżanka prawdopodobnie ma penisa.

Gość gość
Za bardzo się narzucasz i czuje się Tobą przytłoczona. Nie namawiaj na spotkanie, bądź miły ale nie pytaj się kiedy się znów zobaczycie, to lada chwila sama zacznie coś proponować :-)

Gość gość
gość dziś Za bardzo się narzucasz i czuje się Tobą przytłoczona. Nie namawiaj na spotkanie, bądź miły ale nie pytaj się kiedy się znów zobaczycie, to lada chwila sama zacznie coś proponować X głupoty piszesz to nie może dotyczyć kogoś kto ma 180km Ma cię w doopie i już a może się nudzi to do ciebie pisze sms

Gość gość
Mam wątpliwości co do tego, czy twoja dziewczyna jest twoją dziewczyną czy tylko koleżanką. Czy ty kiedykolwiek ją pocałowałeś? Moja znajoma opowiadała, że chodziła z chłopakiem. To chodzenie polegało na tym, że on jej zaproponował chodzenie. Ona się zgodziła.Gdy chodzili na spacery szli w ciszy i nie trzymali się za rękę gdyż on był nieśmiały. Nigdy się nie pocałowali. No ale wg niej on był jej chłopakiem gdyż zaproponował jej chodzenie. Może się mylę, ale w twoim przypadku jest chyba podobnie.

Gość gość
Były pocałunki i coś wiecej także. Fakt, moze za bardzo sie narzucam...

Gość gość
I może jeszce przez przypadek skasowała wasze wspólne zdjęcia i twoje? moja była tak zrobiła. To przygotowanie do pokazania jej zdjęc nowemu facetowi.

Gość gość
gość dziś Jak najbardziej może. Spotykałam się kiedyś z kimś, kto mieszkał 500 km ode mnie, ciągle nalegał na wizyty (mimo że to on tłukł się pociągiem po 12 h), a ja czułam się tym wszystkim przyduszona. Odległość nie ma tu znaczenia, chodzi o postępowanie na co dzień. Ona może czuć presję i podświadomie przed nią ucieka :)

Gość gość
Moim zzdaniem kogoś ma... skoro nie chce byś do niej przyjeżdząłprzezmiesiąc czasu....

Gość gość
Ma kogoś, sa jednak jakieś powody ,że z Toba jeszcze nie zerwała, macie pewnie coś wspólnego, znajomych, itp...

Gość gość
Tak sie robi jak ma się faceta... i che sie udowodnić ,ze rozpad zwioazku to wina tego drugiego...

Gość gość
Może laska kombinuje na dwa fronty? A jak kandydaci są od siebie oddaleni o kilkaset kilometrów, to ma ułatwione zadanie. Raz z jednym się spotka a drugiemu coś ściemni, innym razem na odwrót.

Gość gość
jesli twoj przyjazd to nocowanie u niej a jest matka, to moze byc real problem, spróbuj z hotelem, dwa ,ile ma lat ze mamusia ciągle obok,ogolnie jak matka blisko to nie ma czystej atmosfery

Gość gość
a do mnie chłopak przyjeżdżał przez pół roku, nawet często w miarę i był bardziej wkręcony niż ja, a od 2 miesięcy juz nie chce przyjeżdzac tylko ma jakies wymówki, że duzo pracy że samochód mu się psuje itd. I tylko pisze ze mną i co to może oznaczac? acha on ma dziewczyne.

Gość gość
Nie chce nawet bym przyjeżdzal kiedy już jej matka pojedzie sobie. Wiecznie ma jakieś wymówki. Za najblizsze spotkanie odklada mna rzekomy wspólny wyjazd za ok 5-6 tygodni... porażka..

Gość gość
Ona cię kłamie, zwodzi. Daruj ją sobie.

Gość gość
Gościu z 00.16. oj chyba masz rację, ze kłamie, zwodzi. Njlepszy dowód, że nie chce byś przyjeżdzał. A do czasu wspólnego wyjazdu, który nigdy nie nastapi ona liczy że tobie puszą nerwy. 1.Najpierw mówiła pewnikiem żebyćś tak często nie dzwonił i smsował? Bo sam nie dzwoni i nie smsuje do Ciebielub robi to rzadko. 2. Nie powywałała czasem z Komputera i telefonu Waszych wspólnych fotek? Domniemywam, ze tak i żeby Cie wkurzyć Ci o tym powiedziala... CZŁOWIEKU - JEŚLI KTOŚ TAK ROBI TO PO TO BY POKAZAĆ SWOJE FOTY KOMUŚ INNEMU- MA FACETA. 3. w weeknd jest słabo osiagalna? Jesli jeszcze jest to będzie słabo może już w kolejny.. 4. wASZE ROZMOWY TELEFONICZNE ZMIENIŁY CHARAKTER? mASZ KOLEJNY DOWÓD.

Gość gość
cZYLI MAMY DO CZYNIENIA Z KLASYCZNA SCIEMĄ. "Kocham Cie( Ww smsie, wywalam twoje połaczenia, sms-y fotyI itp... ALE NIE PRYJEŻDZAJ, NIE PRZYJEŻDZAJ BO SPOTKAMY SIĘ NIGDY ( a do czasu wyjazdu weźmie Cie cholera - i to nie raz). I zerwie z toba bo nie przyjeżdzasz, Tak powie tym co z nia mieszkaja i cie znaja.

Gość gość
nie rozumiem kobiet, po co zwodzi, moze przed waszymi wspólnymi znajomymni chce wyjsc na te dobrą? a co za tym idzie- pokazać ZE TO BYŁA TWOJA WINA..

Gość gość
Gościu z 00.16. oj chyba masz rację, ze kłamie, zwodzi. Njlepszy dowód, że nie chce byś przyjeżdzał. A do czasu wspólnego wyjazdu, który nigdy nie nastapi ona liczy że tobie puszą nerwy. 1.Najpierw mówiła pewnikiem żebyćś tak często nie dzwonił i smsował? Bo sam nie dzwoni i nie smsuje do Ciebielub robi to rzadko. 2. Nie powywałała czasem z Komputera i telefonu Waszych wspólnych fotek? Domniemywam, ze tak i żeby Cie wkurzyć Ci o tym powiedziala... CZŁOWIEKU - JEŚLI KTOŚ TAK ROBI TO PO TO BY POKAZAĆ SWOJE FOTY KOMUŚ INNEMU- MA FACETA. 3. w weeknd jest słabo osiagalna? Jesli jeszcze jest to będzie słabo może już w kolejny.. 4. wASZE ROZMOWY TELEFONICZNE ZMIENIŁY CHARAKTER? mASZ KOLEJNY DOWÓD.

Gość gość
No to jeszcze rzyjrzyj siwe czy w swoje dni płodne nie jest czasem SŁABO OSIAGALNA...raczej jest...mówi ,ze wyjeżdża ,do rodziny na jakaś imprezke rodzinną... a wcześniej o tym nie mówiła??? BO NIE WIEDZIAŁA KIEDY JEJ SIE ZACHCE BOLCA.

Gość gość
Wydawa mnie się, żejesteś tylko na chwile, szuka powoli nastepnego, z duzą kasą...Byles z nia gdiześ, albo jedziesz? Uważaj na kasę. Nic nie dostaniesz w czasie tego wyjazdu a kilkaset zł pójdzie- albo sporo iwecej. Zrobi toi w białych rękawiczkach, delikatnie. Zrozum , ze to co ma, ma dzikei facetowi albo facetom. On miała , dzieci małe i nie pracowała a facet zarabiał, dlatego dla niejsprzedałmieszzkanie i kupił drugie tam, gdzie chciała, a potem kopneła go w tyłek. Pozdrawiam Brodnice