Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazanie kobiecie, że ma się ją w doopie

Polecane posty

Gość gość
Ona też nie wie , czy ty jesteś szczery.

Gość gość
jej zachowanie i to co mówi jest sprzeczne

Gość gość
A co się właściwie stało z twoim ojcem autorze, pobiłeś go i co? Zmarł? Nie dokończyłeś mi tego opowiadać.

Gość gość
Wzoruje się na twoim zachowaniu.

Gość gość
I tera będzie koniec wątka.

Gość gość
Co ona takiego robi, że chcesz ją złamać? Może ty ją źle odbierasz...

Gość gość
Na forum, każdego obraz jest spaczony, bo tu jest nienormalnie.

Gość gość
dokładnie wszystko wraca ze zdwojoną siłą dla tego ja się nie mściłem na swojej eks ;-) z kolei ona próbowała się na mnie mścić pokazując się na zdjęciach na pewnym portalu społecznościowym w towarzystwie innego... oczywiście ona nadal myśli że nie wiem co i jak ;-) że to po prostu było pod publiczkę celowo/ na niby lub ewentualnie co mniej prawdopodobne kopnął ja w d**e ;-)

Gość gość
innej opcji nie ma ;-) 🖐️ autor z dziś

Gość gość
Jeszcze jakieś pomysły? Krzywo patrzeć?

Gość gość
po prostu lekceważyć, patrzyć w innym kierunku kiedy do ciebie cos mówi, nie dotrzymywać obietnic aż wreszcie w tracie rozmowy powiedzieć coś w stylu; Anka, chłopie weź............. mnie miałbyś z głowy do końca życia :)

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
jprd po co chcesz to robić aby podbudowac swoje ego, masz jakieś kompleksy, ze tak się czepiasz dziewczyny? Znam takiego jednego raz jest miły innym razem zachowuje się jakb y miał mnie totalnie w d***e. I po co to, tylko niezdrowa atmosfera sie robi a pracujemy razem. Po co takie gierki, życie i tak jest wystarczająco skomplikowane po co jeszcze je sobie komplikować?

Gość gość
co za debil jaki tępak, sorry ale tylko tak można Cię nazwać pokaż jak tylko chcesz i wiedz, że ona Ciebie na stówę oleje kobiety nie wracają do tych, którzy je olali - idą dalej, szkoda czasu na takich ułomków z problemem z własną wartością serio, to takie buractwo, że nie sposób inaczej tego nazwać

Gość gość
debilko zazwyczaj to wy biegacie za nami w stosunku 90 do 10 ;-) za wami biegają ale miękkie faje ;-)

Gość gośćMagda
Hahahaha jak ja was lubie czytac :)

Gość gość
00.18 nie czytaj tych bzdurnych poradnikow PUA czy innych badziewi. Jestes cienias ze musi stosowac takie techniki. Prawdziwy, pewny siebie facet nie musi stosowac takich manipulacji, bo nazwijmy to po imieniu to jest czysta manipulacja. Kobiety, prawdziwe kobiety, wartisciowe kobiety nie polecą na to, tylko jakies puste idiotki. Takze jak chcesz przycuagnac jakis szlauf to prosze bardzo, jestescie siebie warci. Tak spytam autorze ile ty masz lat, ze stosujesz taktyki rodem z piaskownicy?

Gość gość
(0.00) zgadzam się z tobą takich dupków jak się ma trochę oleju w głowie się olewa. Buractwo poziom hard.