Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fluoryzacja w szkołach. Czy ktoś tego odmawia?

Polecane posty

Gość gość

Uważam, że od tego sa gabinety dentystyczne, a do szkoły dzieci powinny się chodzić uczyć. Zupełnie mi się to nie podoba. Dzieci, które regularnie szczotkują zęby i chodzą na przeglądy dentystyczne, a stan ich uzębienia jest dobry nie powinny korzystać z dodatkowej fluoryzacji. osobiście, specjalnie kupuje w aptece pasty bez fluoru i moje dzieci nagle mają mieć w szkole wykonaną fluoryzację :/ Wiem, że większości rodziców to nie przeszkadza, bo po prostu brakuje im wiedzy na temat nie tylko zalet ale i wad fluoryzacji. Denerwuje mnie, że w szkołach wykonuje się zabiegi dentystyczne i wszelkie inne medyczne. Oczywiście, można się nie zgodzić na fluoryzację, ale wiadomo jak jest... nie ma zgody jedno dziecko na całą klasę i takie dziecko źle się z tym czuje.

Gość gość
Ja nie wyrażałam zgody na fluoryzację. I moje dziecko wcale się źle z tego powodu nie czuło, wręcz przeciwnie cieszył się że nie musi bo dzieci mówiły że to niedobre .

U mnie w szkole (jestem wychowawczynią, teraz na macierzynskim) jedna osoba nie chodziła na fluoryzacje i żadnej tragedii z tego nie było ;p

Gość gość
Dlaczego rodzice nie powinni się na ten zabieg godzić? Co w nim jest takiego?

Gość gość
Moje dzieci nie chodza na fluoryzacje . poimformowalam wychowawce ..okazalo sie ze kilku uczniow nie korzysta