Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pdiana

Korekcja odstających uszu lepiej w UK czy w PL?

Polecane posty

Gość pdiana

Planuję w niedługim czasie zabieg korekcji odstających uszu, to mój największy kompleks od dzieciństwa. Zastanawiam się czy lepiej skorzystać z usług jakiejś kliniki medycyny estetycznej w UK, czy jednak przyjechać do Polski. Może jesteście w stanie polecić jakiegoś dobrego chirurga od tych rzeczy? Będę wdzięczna.

Gość gość
ty zrób korekcje mózgu najpierw, bo to większy problem

Gość monik23
Wybór dobrego chirurga to podstawa, na pewno nie decydowałabym się w ciemno. W Polsce mamy dobrych lekarzy.

Gość gość
Zapimnij o tym w uk! Hooje ciapate spiepszą ci na bank,jestem w stanie sie o wszystko zalozyc ze spaprają robote a na milion procent zwalą to potem na powiklania lub typowe brytyjskie „eeee wellll sorriii” wiec daruj sobie.w pl sa fachowcy z najwyzszych polek,tak samo jak Rosja,ale ja na teoim miejscu zrobilbym to w Thailandii,z racji tego ze maja tam niesamowite kliniki chirurgii plastycznej. Zobacz jak zmieniają plec chlopcow w dziewczyny itp itd,bylem swiadkiem naocznym jak zmienili czlowieka i wiem ze sa w scislej 5tce swiata jesli chodzi o operacje i zabiegi.

Gość Matylda89
Taki zabieg nie jest skomplikowany i odbywa się w miejscowym znieczuleniu, nie wymaga też długiej rekonwalescencji, taniej na pewno będzie w Polsce, pod warunkiem, że nie będziesz przyjeżdżać specjalnie po to, żeby zrobić uszy, bo bilet też kosztuje. Przeszłam korekcję uszu, zabieg wykonała dr Zofia Bochen w klinice Elite w Warszawie, jestem zadowolona z efektów, warto.

Gość Irena245
Ja bym jednak przyjechała do Polski na taki zabieg, nie wiem czemu, ale bałabym się poddać się mu w UK.

Gość gość
UK TO SYF I SZAMBO

Gość pdianaa
Dziękuję za pomoc na pewno sprawdzę klinikę i lekarza, w Polsce bywam często, więc jechałabym na zabieg tak jakby przy okazji.

Gość Matylda89
Jak masz jakieś pytania do mnie pisz, chętnie pomogę.