Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z przechowywaniem butow balagan w przedpokoju

Polecane posty

Gość gość

Jest nas 3 osoby i butow duzo.Jedna polka w szafie zawalona butami na jesien i zime. reszta butow wala sie w przedpokoju.Mam komode ale niestety tyle par butow sie nie miesci. Jak wy rozwiazakysciue problem z przechowywaniem butow?

Gość gość
ogranicz ilosc butow na osobe. 3 pary to wystarcmzajaco. w ogole najlepszym sposobem na utrzymanie porzadku to ograniczenie ilosci posiadanych rzeczy do minimum

Gość gość
w pokojach kuchni i lazience ograniczylam. tylko ten nie szczesny przedpokoj. mam kilka par butow. sandaly, trampki. cos jak jest chlodniej. corka tez ma trampki, 2 pary, nosi na zmiane.buty wyjsciowe i buty na podowrko. maz to samo. 2 pary sandalow, mokasyny, trampki. nosimy na zmiane. i nie ograniam tego. syfu.

Gość gość
Ja trzymam w przedpokoju tylko te buty z których korzystamy na codzien z mężem. Resztę trzymam poukladana w garderobie. Po co wszystkie buty w rodzinie maja być w przedpokoju cały czas, to oczywiste ze wiecznie bedzie tam nieład

Gość gość
do pani z 16.04 fajne rozwiazania ale u mnie sie nie sprawdzi.

Gość gość
ja tez trzymam te ktore nosimy na codzien ale ich jest ich za duzo. chyba z 20 par.

Gość gość
Ja mam 3 szafki na buty które są na codzień w obiegu. Resztę mam schowane w szafie.

Gość gość
A że tak zapytam: po cholerę wam TYLE buciorów? Ja mam 2 pary adidasów, 2 pary trampek, balerinki, sandały, kozaki i zimowe trekkingowe. Razem 8 par butów, z czego chodzę najczęściej w adidasach i trampkach, w pozostałych kilka razy w roku, więc leżą sobie schowane w pudełkach. Te adiki i trampki, w których akurat nie chodzę również. Mąż również ma mało butów, chyba z 5 par. Dzieci mamy 4, z czego 1 jest jeszcze niechodzące, i przyznam się że z trudem się powstrzymuje od kupowania im kolejnych butów, na chwilę obecną mają adidasy, trampki, sandały, kalosze, córki dodatkowo baleriny. Mam dużą szafę w przedpokoju i tam przechowuję buty w pudełkach, jak któreś wyrośnie czy zniszczy od razu się pozbywam.

Gość gość
do gość dziś - w adidasach i trampkach do pracy, do spódnicy, sukienki mam założyć, czy ci odp*********o

Gość brokeninside87
3 pary butów/pora roku/sztuk tygrysa wg wzoru reszta w worek (kozaki), albo w pudełko od butów wyłożone workiem i sru do szafy

Gość gość
policzylam jest 17 par butow ktore zmienie nosimy. reszta jest w kartonach w szafie. ale te 17 par nie mam gdzie schowac.

Gość gość
18.33 widzisz ja nie noszę sukienek ani spódnicę, do których nie mogłabym założyć trampki albo balerin, ale jeśli ty musisz czy lubisz szpilki to i tak nie ogarniam po co ci ich 15 par zamiast 1-2.

Gość gość
Szpilki i eleganckie buty trzeba trzymac w kartonikach w szafie, w przedpokoju tylko te akurat noszone. Rowniez zmagam sie z tym problemem, granitowa lsniaca podloga a tu porozrzucane x par butow a od strony tarasu gumowce w salonie, za zaslona, makabra.

Gość gość
PO co Wam tyle butow?ja cale lato w japonkach,maz w sandalach a do pracy w roboczych.,a dzieci w wodnikach.

Gość gość
22.07 ble porzygac się można.

Gość gość
22.07 bo?

Gość gość
Japonki na każda okazje? Sandały dla faceta? Jedne na każde wyjście ? Fuj

Gość gość
Mam sandaly na rzepki, adidasy na zimne czy deszczowe dni, no i inne buty np. do wyjscia. Maz to samo, juz 6 par butow + 3 corki.

Gość gość
Jaki problem? Mam mały przedpokój, w nim komoda na z 3 szufladami na 2-4 pary butów każda (zależy jakie buty), plus 3-piętrowy "regalik" na buty, na który wchodzi 6 par plus 2 dodatkowe pod pod ostatnią półkę, i w tym się mieszczą wszystkie nasze buty na dany sezon, i to jeszcze z luzem. I też jest nas 3.

Gość gość
Ja mam laweczke ze stojakiem na buty,mieści się tam 9 par. Resztę trzymam w szafie. Co to znaczy,że Masz tyle par i w nich chodźcie codziennie? Też jest nas 3 i te 3 pary na głowę nam wystarczą - sandałki,trampki,"robocze". Szpilki zakładam raz w tygodniu więc leżą w szafie, przecież to żaden problem wyjąć i schować.

Gość gość
Że co?!Kobieta w sandalach na rzepy, musisz być aseksualna.

Gość gość
gość dziś A ty musisz być głupia... jak but :D

Gość gość
Sandaly na rzepy przydaja sie sportowym kobietom i tym po operacji stopy, gluptasie ; ).