Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

Co bys zabral na bezludna wyspe?

Polecane posty

Gość gość
1:32 nie chcesz sie zarejestrowac ,bo bys gadala sama ze soba. ale bezsens przeciez do tego nie trzeba byc zarejestrowanym by gadac sam ze soba:D nawet jesli ten komplement sama autorka napisala to nie ma w tym nic zlego,a te wyzwiska to tez autorka pisze i dlatego nie chce sie rejestrowac zeby sobie samej ublizac????

Gość gość
cos w tym jest, bo na niebieskim po wylogowaniu jest pierwszy post zawsze pomaranczowy, wiec zeby gadac ze soba to tak czy siak na pomaranczy by gadala co z tego ze zarejestrowana.

Wystroilam sie jak beyonce wczoraj To fajna kobietka usmiech.gif Też mnie to zastanowiło ;)

Gość gość
beyonce nie klam ze na ero nie pisalas.latalas za blednym jak poparzona.:D

11:49 Dla Twojej wiadomosci nigdy nie latalam za blednym...pisalam u niego w temacie w dziale 30 +;-)pisalam do niego w zartobliwym tonie jako" Cleopatra"(On bedzie wiedzial o co chodzi),szkoda ze tematu nie ma ,bo zostal skasowany:( Widze ze tak bardzo upierasz sie przy tym ze pisalam na ero,to udowodnij mi to,a nie zarzucasz:) Powtarzam z dzialem erotycznym nie mam nic wspolnego;-) a jesli sie komus cos wydaje, to jest to juz jego bujna wyobraznia:) Ja juz koncze z tym tematem i zaloze sobie inny,ale wole jednak pisac z goscia...przynajmniej nie bede sie wyrozniac...hehe Dziekuje tym wszystkim ,ktorzy udzielali sie w temacie:) Zegnam ;-)

Gość gość
pommpek a co ty taki beksa?

Gość gość
pommmpek zebys czasem nie popuscil z tego placzu:D

Gość gość
Z czego sie tak smiejesz pommmpek,narobiles juz w gacie???:D

Gość gość
Zboczeńcy wont z tego fora!

Gość gość
Wylonil sie pommmek zza parawanu:D

Gość gość
Co tam? Dobre pytanie pommmek;-) Czekasz tu na kogos,czy tylko tak sie zakradasz?:D

Gość zielona kawa 40
🖐️ Widzę, że nic ciekawego się tu nie dzieje :);) Nic z nic Pustka Prawie ciemność Tajemniczość:classic_cool::D

Gość Pommmpek
Tak tylko sprawdzam czy wszystko ok

Tajemniczosc to moje drugie imie...hehe..ale wole byc w swietle;-) jak ten swietlik co swieci w nocy;-) https://youtu.be/N_76clN6wpw Na chwile tylko zajrzalam...faktycznie temat zamarl :( a szkoda bo moglo byc tak fajnie:)

Gość zielona kawa 40
Wole raczej tajemniczość :D Niepewność Mrok :classic_cool: Brakuje mi morza A do urlopu daleko ;) Ale już niedługo Bo czas tak szybko płynie Dziś widziałam jarzębinę Jakoś zapachniało mi jesienią 🌼

Tez wole tajemniczosc;')...ale nie mrok ,nie moj klimat...a niepewnosc czesto mnie dopada,bo nie znam jutra;-) Tez tesknie za morzem i plaza:)...ale w tym roku spedze urlop w gorach;-)przy goralskiej muzyce i dobrej kwasnicy:)

Gość gość
falcao

Gość zielona kawa 40
Powiadasz, że będziesz jadła kwaśnicę na świńskim ryju? :D Jeżeli chodzi o góry to dla mnie najpiękniejsze są jesienią i zimą:);)

Gość zielona kawa 40
Zostawiam ciemność i niepewność :) Poddaje się :D Powieki powoli mi opadają :) Miłych snów 😴🖐️

Zielona kawa Na swinskim ryju to nie...hehe...bo nie jem miesa ;-) ale sama kapuste to bym zjadla...;-) Kiedys jadlam kwasnice w Zakopane jak bylam,ale to byly dawne czasy:)to bylo kiedy jeszcze zajadalam sie wieprzowina...:D teraz juz tego nie robie :) Tak sobie przypomnialam ten czas i zamarzylam o kwasnicy...choc na moment:) https://youtu.be/k4n4nVpRacU