Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 tyg po cc co robilyscie jak się czujecie czy coś jeszcze boli

Polecane posty

Gość gość

Ja kiepsko, brzuch mnie jeszcze boli. W domu jeszcze nic nie robie. Zajmuje się tylko dzieckiem

Gość gość
Tez bylo kiepsko pamietam ze jeszcze po pol roku w brzuchu rwalo

Gość gość
Kiedy wykonywałyscie fomowe czynności typu mycie podług mopem,okien, odkurzanie

Gość gość
Po 4 tygodniach nadal mnie dosyc mocno bolalo, opiekowalam sie tylko dzieckiem, zadnych czynnosci domowych typu sprzatanie. krotkie spacery, ale sama nie znosilam wozka.Znaczaca poprawe odczulam dopiero po 6 tygodniach.

Gość gość
16 41 ja tak samo albo nawet trochę później niż po 6 tyg

Gość gość
Ja 4 i pół tygodnia po cc czuje się ok wiadomo brzuch nadal czuje ale wykonuje wszystkie czynności domowe. Moje dziecko waży juz 510 i musze go nosić tulic itd

Gość gość
Wy tak serio? Ja po powrocie ze szpitala sprzatalam, robilam pranie rzeczy ze szpitala i jeszcze obiad zrobilam. Musicie mieć super pomoc, że tak sie oszczedzacie.

Gość gość
Ja na drugi dzień w domu,normalnie funkcjonowałam,jechałam autem po zakupy,ogarnęłam starsze dzieci do szkoły,sprzątałam itd,wiadomo że nie dźwigałam niczego ciężkiego...Dodam że mąż nie miał ani dnia wolnego,po szpitalu,normalnie o 4 rano wyjechał do pracy:)Jak kobieta musi to nie myśli czy ją boli czy nie tylko robi swoje.Ja akurat dobrze zniosłam cięcie,ale wiedziałam że muszę się szybko wziąść w garść bo nikt mi nie pomoże...

Gość gość
wziąść :-D

Gość gość
20.57 ja tak samo.Po 4 tyg to nawet nie paamietalam o cc.

Gość gość
21:48 A w trzecim poście nie znalazłaś błędu? Chyba groszy niż tej, której zwracasz uwagę.

Gość gość
Po 4 tygodniach robiłam wszystko w domu. Mąż akurat wyjeżdżał do pracy za granicę więc nie miałam wyjścia. Ale czułam się już dobrze. Czasem coś zabolało gdy za bardzo poszalalam ale ogólnie było ok. Już 3 dnia po cc jechałam z mężem 150 km do małego do szpitala. I tak codziennie przez półtora tygodnia.

Gość gość
Ja nie miałam żadnej pomocy, jednak oszczędzalam się 6 tygodni, a że 'kobieta musi' jest tylko w waszej głowie, jedzenie zamawialam, zreszta starsze dzieci jedza w przedszkolu i szkole, sprzątanie z grubsza mąż ogarniał po pracy o 21, ale bez spiny bo od odrobiny kurzu czy brudnej bogody jeszcze nikt nie umarl, kwestia priorytetów dla mnie zdrowie ważniejsze niż błysk w domu.

Gość gość
A jazda na rowerze? Pierwszy seks?

Gość gość
Hello!!! ;)