Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulina9292

Jak schudnąć nie ćwicząc

Polecane posty

Gość gość Danuta R
W moim przypadku bardzo pomógł mi w odchudzaniu Slimunox. Wreszcie pozbyłam się całej nadwagi jaką miałam

Gość gość
podstawą jest dieta, poszperaj w niecie jest bardzo dużo dietetycznych i odzywczych przepisów jak masz problem z utrzymaniem stałych godzin posiłkow spróbuj sobie tego https://fittspray.com mi bardzo pomaga bo jestem łakomczuchem ;) a teraz kilogramy lecą jak oszalałe

Gość gość kaska
Moim zdaniem trocjhę ruchu zawsze jest potrzebne przyh odchudzaniu. A co do sposóbów, to uważąm, że warto zastosować Slimunox

Gość gość
Seks i masaż dwa razy w tygodniu to dla mnie najprzyjemniejszy i najzdrowszy sposób treningu.

Gość gość
schudnąć nie ćwiczac, da się tylko pamiętaj że ćwiczenia ujedrniaja skórę uważam ze warto chociaż dwa trzy razy w tygodniu ruszyc się i troszkę pocwiczyć.

Gość Clinic Food
Zapraszam na konsultacje dietetyczne on-line :) Ze mną nauczysz się komponować zdrowe posiłki, robić świadome zakupy i przekonasz się jak ważne są inne aspekty Twojego stylu życia takie jak sen i regeneracja czy odpowiednio dobrana aktywność fizyczna. Pomogę Ci uporać się z Twoimi dolegliwościami, a przez cały okres współpracy będziesz mógł liczyć na moje wsparcie

Gość gość
Zapraszam serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne na kierunek Specjalista do spraw dietetyki (czesne 119 zł)- a zapisując się na Opiekuna medycznego z organizacją opieki dzieci i osób starszych oraz geriatrią DWA KIERUNKI BĘDZIESZ MIEĆ ZA DARMO! Nauka w weekendy. BYDGOSZCZ ul. Krasińskiego 2, tel. 790-400-178 facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość gość Laura E
MI bardzo pomogło zastosowanie Slimunox. Oczywiście stosowałam obok diety.