Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko mnie Lewandowski wydaje się kostrobaty, nic specjalnego?

Polecane posty

Gość gość

Bo taki niby cudowny, media tak pieją

Gość gość
Whaat ? A co to jest kostrobaty ?

Gość gość
Jaki???

Gość gość
Nieelegancki, pospolity. Kostropaty, a nie kostrobaty

Gość gość
Kostropata może być twarz a nie człowiek.

Gość gość
Autorko, jakby ci to powiedziec. On juz zajęty jest. Mysle ze nie obchodzi go czy ci sie podoba czy nie.

Gość gość
Jest brzydki jak noc listopadowa. Od zawsze to mowilam. Ona tez z natury brzydka, ale po tuningu twarzy jakos wyglada, a facet co moze....

Gość gość
Oceniasz ludzi po urodzie ? hmm

Gość gość
Oklepany

Gość gość
mnie tez sie nie podoba. gdyby nie byl slawnym pilkarzem to zadna by na niego nie spojrzala.

Gość gość
Jedyny przystojny pilkarz polski to Artur Boruc. Reszta to masakra. No lewandowska tez niezbyt piekna. Nawet po calej masie tuningow plastycznych i tak nie robi jakiegos wow. Widze duzo na ulicach ladniejszych dziewczyn

Gość gość
Obydwoje sa pieknymi ludzmi, zarowno lewy jako facet to 6 z plusem. Ona tak samo. Autorka to zazdrosnica pewnie chcialaby zyc jak lewandowska, niestety ale taki facet moze wybietac z najeyzszej ligii do ktorerej ona nie nalezy. Oby dalej sie im dobrze wiodlo. Smiesza mnie te zazdrosne posty na fb i innyvh forsch bo pokazuja jacy sa ich autorzy.

Gość gość
16:13 Grubo się mylisz, słoneczko. Po prostu uważam się za dużo ładniejszą od niej, a swojego męża za o niebo ładniejszego od tamtego Lewego całego. A kasę i tak mamy, całe mnóstwo. Więc jakby to powiedzieć: spudłowalas.

Gość gość
16.40.....taaaa....a swistak siedzi i zawija w te sreberka.... ;)

Gość gość
ja nie wiem jak komus moze sie podobac Boruc z tym swinskim zadartym nosem:D prawda jest taka ze zaden pilkarz nie jest przystojny.

Gość gość
Prawda jest taka, że nikt by sie ich nie czepiał, ani ich wyglądu gdyby nie wyskakiwali z lodówki. Mają tyle kasy a jeszcze im mało i czepiają sie każdej chałtury, nawet reklamy szamponu czy innych pierdół.

Gość gość
a mi sie podoba grosicki. a lewandowski schudl. taki szczypior sie zrobil.

Gość gość
Jedyny na kimś można oko zawiesić to bramkarz. Lewandowski wygląda staro i jest przeciętny. Tak samo jak i ona. Pisanie że jest piękna to śmieszne zaklamywanie.

Gość gość
Lewandowski nic specjalnego. Na raz by się nadał , ma fajne ciało :-P Mi się neuer podoba :-P

Gość gość
Mnie drażni też Margaret ze swoją pospolitą świńską twarzą. Wszędzie widze jej gębe i nie rozumiem jej "fenomenu". Ci piłkarze to chociaż do czegoś doszli, choć reklamy szamponów mogliby sobie odpuścić.

Gość gość
17:12. Wiesz Dlaczego? Bo teraz są popularni i miga kasę zarobić to korzystają. Ile jeszcze będą grać? 5 lat? A później co? On nie pracuje tak jak Ty na etacie. Jemu za chwilę źródełko z kasa zacznie wysychać. Teraz zarabia pozniej zyje z tego co zarobil.

Gość gość
Przecietny człowiek Gdyby nie troche talentu i media zniknałby w tłumie. Żona -po prostu przecietna dziewczyna mocno odpicowana i tyle .

Gość gość
O gustach się nie dyskutuje. Tobie może się nie podobać, komuś innemu może się jednak podobać. Tak samo ty, możesz uważać się za piękna, niektórzy podziela twoje zdanie inni nie. Gusta są różne, ilu ludzi, tyle opini.

Gość gość
Mi się nie podoba Szczęsny, ma twarz takiego typowego tłuka, który myśli że Rosja to kontynent. Co do Lewandowskich to nie śledzę ich poczynań w mediach ale kiedyś czytałam, ze zostali parą na długo zanim on stał się sławnym piłkarzem i zanim ona poprawiła sobie co nieco, zresztą po sieci krążą zdjęcia jak ona kiedyś wyglądała. Są dla mnie przykładem pary, którą połączyło uczucie i wspólna pasja a pieniądze przyszły później.

Gość gość
Tak sa fajni, młodzi, bogaci i do tego mądrzy bo trzepią kasę w swoich 5 minutach . Dbają o wygląd inwestują kasę; wiedza ze jest jakieś jutro. Dziecko długo po ślubie, dbają o matki i przyszłość . Nie wiem co was tak razi ? To mądrzy ludzie, przed 30 osiągneli wszystko, kochają sie, maja dziecko, prace , perspektywy. Dla mnie bomba !

Gość gość
jesli miałabym oceniać Lewandowskiego jako faceta to nie mój typ akurat, ale sprawiedliwie mogę napisać, że ma medialną twarz, na pewno nie odpychającą, ot taką wpadającą w oko. Jako piłkarz niestety mnie drażni:O Mam wrażenie, że gra w naszej reprezentacji za karę, cóż wiadomo kasy z tego nie ma, ale chociaż mógłby się wykazać... A tak to olał ostatnie Euro, olewa obecne MŚ, zero w nim zaangażowania, a jako kapitan powinien je reprezentować. Co innego za kasę, wtedy widać, ze to dobry piłkarz:D

Gość gość
Lewandowski jest podobny do chudego z toy story :D

Gość gość
21'51 chyba oglądamy różne mecze reprezentacji z R.Lewandowskim,który bardzo się stara,jest świetnym kapitanem, potrafi grać w grupie/zespole,Itd….

Gość gość
Boruc przystojny? Hahaha świński ryj

Dudek jest przystojny i czas mu sluzy. :) Lewandowski? Od zawsze uwazalam, ze to nic specjalnego. Niby dobrze gra, a ostatnio kompletnie niczego soba nie zareprezentowal i tyle.