Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upadek urody po 30

Polecane posty

Gość gość

wiadomo że operacje I botoksy, ani nici etc nie zwrócą młodego wieku mam 33 lata I widze jak moja uroda niknie smutas.gif teraz juz tylko starosc jak sobie radzicie psychicznie? powodzenie tez spadlo

Gość gość
ja po 32 roku życia dopiero zaczęłam mieć duże powodzenie i fajny seks. No ale wcześniej nie myślałam tylko o urodzie, wolałam książkę poczytać

Gość gość
Ciągle wyglądam jak chłopak a mam 30 lat czekam aż będę wygląd zewnętrzny miał mężczyzny

Gość gość
jak ma mloda buzie to ok, jak sie zestarzała jak 50% 30-tek to gorzej

Gość gość
Heh, dopiero po 30-ce zaczeli sie mna interesować faceci

Gość gość
mnie upadlo dopiero po 35 rz,tuz po 30 bylo calkiem spoko Tylko sie zastanawiam czemu stare ropuchy robia wszystko zeby opoznic menopauze.skoro sie juz jest stara, nieatrakcyjna i za stara na dzieci to po jakiego grzyba miec dolegliwosci wieku rozrodczego.to tak jakby emeryt z wlasnej woli pracowal w goownianej robocie za darmo lub tez placil caly bilet.to mlodosci nie przywroci

Gość gość
Tylko sie zastanawiam czemu stare ropuchy robia wszystko zeby opoznic menopauze. a jak sie opóżnia menopauzę, co? bo to przychodzi i tyle

Gość gość
jaki upadek urody po 30 ? mam 33 lata i wygladam nadal jak 10 lat temu, mimo ze gdzies tam juz widac leciutkie zmarszczki mimiczne. Zdrowiej sie odzywiam i reuglarnie cwiczę. Bez cwiczen sie nie obejdzie juz w tym wieku aby zachowac młody i zdrowy wyglad -- takie moje zdanie.Chyba ze ktos jest szczuplutki caly czas i ma extra geny... Ja tam czuje sie nadal młodo i pewniej ... jeszcze rok temu pytano mnie o dowod osobisty.

Gość gość
dodam ze mam powodzenie u męzczyzn w róznym wieku, cześciej u mlodszych... sama jestem w sczesliwym zwiazku z młodszym o 6 lat partnerem.. jest super.. mamy ogromna chęc na seks. Wlasnie po 30 skoczyło moje libido