Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koledze nie podoba sie zadna kobieta a niby szuka

Polecane posty

Gość gość
dziś a mi się podobają patologiczne kobiety ze spraw dla repotera i też nie mogę trafić, czy za wysoko mierze by była tylko trochę brzydsza od siostry? P****le są dla mnie sztuczne ale ciężko znaleźć długi dobry film na datezone a do czegoś walić trzeba.

Gość gość
marawstala dziś gość dziś Ale gdyby nie był taki wybredny : ) i powiedzmy, ze co jakis czas przechodził z jednego związku w kolejny lub gdyby był rozwodnikiem to wtedy inaczej by na niego patrzono? Doszukujecie się dziury w całym, a niech szuka... Jeśli szuka to prędzej czy później ktoras bardziej mu się spodoba x jemu zadna sie nie podoba, w tym sek ze czeka na ideal, ktory przez 40 lat jeszcze sie nie zjawil, wiec jaka szansa ze na starosc go znajdzie ?

Gość gość
Haha jakle zwykle wyłazi tu babskie zakłamanie/hipokryzja. Jak kobieta jest sama bo chce to inne piszą że ma rację bo nie ma fajnych wolnych facetów i lepiej być samej niż z byle kim. Jak taką samą postawę reprezentuje facet to święte oburzenie na wybrzydzanie nierealne oczekiwania a tu tyle "bogiń" się marnuje no i w ogóle co on chce. Widocznie stwierdził nie on jeden że nie ma fajnych wolnych babek na rynku takiego połączenia urody i charakteru.Pełno za to roszczeniowych księżniczek którym ktoś wmówił nie wiem kto że są bóg wie kim i że obowiązkiem mężczyzn jest usługiwanie im i spełnianie wszelkich kaprysów oraz zachcianek.Co więcej są przekonane że mężczyzna winien być zaszczycony tym usługiwaniem i czuć się wyróżniony no bo na na jego miejsce jest tylu chętnych.Tyle projekcja w ich mózgu rzeczywistość za to jest taka że coś mało tych chętnych na bycie paziem polskiej królowej by nie powiedzieć że nie ma ich wcale. Kobieta bardziej potrzebuje mężczyzny niż on jej taka jest prawda.

Gość gość
dziś ja się przyznam czyli nie dość że musi sama mnie wyrwać to jeszcze mam wymagania by była z moich marzeń (nie są trudne do spełnienia po prostu wierzę w większą miłość niż układ)

Gość gość
Mar3k91 dziś Ja mam podobnie. Też ciężko mi sobie znaleźć kobietę, a byle jakiej nie chcę. Dużo kobiet mi mówi, że jestem przystojny i dziwią się, że wciąż sam, a ja mi po prostu dużo cech we współczesnych kobietach nie odpowiada. x sam jestes byle jaki, masz tylko wydumane ego i niepotrzebnie sie idealizujesz, a pewnie jestes zerem bez zalet, ktory nic nie ma do zaoferowania kobiecie

Gość AAAAAAAAAAAAgggg
20:07 - Ty jesteś najpiękniejszy Kotku. Jak dobrze pamiętasz, dość często zachwycałam się Twoją urodą :)

Gość gość
Ja mam do zaoferowania miłość i wierność dobro i powinno wystarczyć. Jeśli nie wystarczy to wara od mioch ogromnych oszczędności.

Gość Mar3k91
dziś Nie mam wielkiego ego. To kobiety mi mówiły, że jestem przystojny. Ja sam siebie uważam za zwykłego faceta :) Skoro jak sama piszesz, (nic o mnie nie wiedząc, co najciekawsze) że jestem zerem bez zalet i nie mam nic do zaoferowania, to wyjaśnij mi skąd to powodzenie, które mam? Czemu kobiety się mną interesują? :)

Gość marawstala
gość dziś To będzie sam, nie wiem skąd ta potrzeba 'uszczesliwiania' go na sile

Gość gość
jaka hipokryzja? jak kobieta jest sama to facec***isza ze wybierala dupkow a teraz nie moze znalec wolnego normalnego albo ze szuka ksiecia, wiec dlaczego twierdzisz ze tego samego nie mozna przypisac facetom? niejeden facet szuka idealu, choc sam nim nie jest. Nie szuka przecietnej tylko idealnej, a takich nie ma, wiec "nie marnuja sie" biginie tylko przecietne, ktore dla facetow sa byle kim . Jesli twierdzisz, ze bardziej kobieta potrzebuje faceta niz odwrotnie to czemu faceci hejtuja singielki, ktora sa sama bo chca wpierajac im ze sa nieszczesliwe bez faceta. Dlaczego tez jesli faceci nie potrzebuja kobiet to je szukaja?

Gość marawstala
Hajime Sugoroku dziś Trochę tak to wygląda, ale pewności nie mam : )

Gość gość
Hajime to takie panicho co wszystkie rozumy zjadło, jego ego aż rozsadza mi łącze internetowe

Gość gość
Mar3k91 dziś skoro piszesz ze masz taaaakie wielkie powodzenia i nadal nie masz kobiety to musi byc z toba cos nie tak, radze zejsc na ziemie, przestac uwazac sie za ksiecia ktoremu nalezy sie krolewna z bajki i nie nazywac kobit byle kim, bo niczym sam sie nie roznisz od reszty spoleczestwa

Gość Mar3k91
dziś Nie uważam się za księcia z bajki. Mam kilka pragmatycznych wymagań z których nie zrezygnuję, bo byłbym nieszczęśliwy z kobietą która ich nie spełnia tyle...

Gość gość
Patrzcie jaki błyskotliwy w ripostach!

Gość gość
faceci maja takie wymagania ze glowa mala, wielu jest samych bo wybrzydza latami i buja w oblokach o nieistniejacyh idealach