Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojakobieta

Jak się podnieść

Polecane posty

Gość Tojakobieta

Mam 34 lata, w zeszlym roku sie rozwiodlam po 5 latach malzenstwa (11 lat razem w sumie). Nie mam dzieci. Raz bylam w ciąży którą straciłam, potem maz stwierdzil ze nie chce miec dzieci:/ Jestem sama. Niby jestem zdrowa, mam prace, male mieszkanie ale jakos czuje taka pustkę... Znajomi maja juz swoje rodziny wiec z nimi sptykam sie od czasu do czasu. Ja raz wierze w to ze jeszcze mam szanse ulozyc sobie życie, miec swoja rodzinę a raz mam zal do siebie ze poswoecilam mlodosc dla czlowieka ktory mial mnie w du... Gdzie ja mam szukać milosci, kogos szczerego i prawdziwego... Wiem ze marudze

Gość gość
zostałaś sama jak palec?

Gość gość
Wcale nie marudzisz, z takim problemem zmaga się wiele kobiet więc nie jesteś sama. Wychodz do ludzi a z czasem i zostaniesz odnaleziona przez mężczyznę któremu skradniesz serce i doświadczysz miłości której od zawsze potrzebowałaś. Życzę Tobie spełnienia w roli partnerki jak i przyszłej matki. Pozdrawiam i nie smuć się a wszystko się ułoży. Więcej wiary i pozytywnego nastawienia

Speed dating? Nigdy nie mialem tam potrzeby zachodzić, ale słyszałem, że ktoś bywał. Myślę, że w takich sytuacjach trzeba robić wszystko, żeby nie siedzieć w czterech ścianach.

Gość Tojakobieta
Na czym to polega? Te speed dating? Szybkie randki przez internet czy co?

Gość gość
Nie będę pocieszeniem po lobuzie. Zresztą nie mam siły żyć.

Gość gość
Tak bywa jak kobieta wiąże się ze swoim pierwszym partnerem (albo jednym z pierwszych). Życie bywa okrutne i żeby zdecydować się na małżeństwo trzeba wiedzieć z kim i dlaczego. Ale szukaj kontaktów, bo w twoim życiu jeszcze dużo może się wydarzyć. Będzie dobrze. Jeszcze nie jest za późni. Dobrze, że niemasz dzieci, bo to byłby duży kłopot. Nie oszukujmy się; samotne matki mają małe szanse żeby znaleźć dobrego partnera.

Gość Tojakobieta
Dziekuje Wam za dobre słowa :) Tez sie wlasnie martwie czy zdążę jeszcze miec dziecko..

Gość gość
Bedzie dobrze. Moze uda Ci sie namowic jakas kolezanke na drinka, kawe. Od czasu do czasu. Wtedy, kiedy jest sie radosnym latwiej przyciagnac szczescie.. Rozmawiaj z ludzmi przez neta, zawsze kiedy bylam w opresji, przychodzil ktos, kto pocieszyl i podpowiedzial, badz zwyczajnie byl mily. Nie traktuj lat z mezem jako lata stracone. Zycie nie jest idealne, a sklada sie z wielu etapow. Czytaj sobie rozne motywacyjne rzeczy, ogladaj na yt. Moze masz jakies pasje?

Gość gość
spokojnie ja rodziłam 38i 40 lat wszystko jest dobrze uwierz jesteś jeszcze młoda jeszcze dużo dobrego przed tobą nieraz coś musi się skończyć żeby zrobić miejsce nowemu lepszemu i tego Ci życzy nowej dobrej miłości. Pozdrawiam

Gość Tojakobieta
Tak zrobię. Wezmę sie za siebie

Gość Tojakobieta
Dziękuję:) Wam też życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
Ciekawe jak robisz loda :)