Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie

Polecane posty

Gość gość

Drogie, Czy któraś z Was tak miała? jestem w prawie 6tc, wczoraj pojawiła się u mnie brązowa wydzielina/śliz i przez chwile coś jakby się sączyło. Lekarz nie stwierdził żadnych krwiaków, nadżerek ani nic skąd mogłoby się to wziąć. Nie jest to też czas, kiedy powinnam dostać w razie co okresu. 3 dni temu miałam stosunek, może stąd to się wzięło? Dziecko ma się dobrze, serduszko bije, wszystko jest w porządku. Dziś również delikatne zabarwienie śluzu mam. Dziewczyny, czy któraś tak miała? Czy mam się o co martwić, skąd się to może brać?

Gość gość
dodam, że wczoraj pobolewało mnie podbrzusze i czułam takie jakby napięcie tam. tak samo - lekki ból - czułam przy "ujściu pochwy".

Gość gość
Różnie może być ... niektóre kobiety mają plamienia w ciąży a wszystko jest w porządku jednak na pewno bym na siebie uważała szczególnie, bo niestety plamienie może też wróżyć poronienie. Oszczędzaj się

Gość gość
Miałam od ok 4/5 tc do ok. 15 tc. Strach, niepokój, paraliż przy korzystaniu z wc gdy widziałam krew i śluz na bieliźnie. Lekarz przepisal leki i kazał leżeć. Dzis moje dziecko ma 1,5 roczku i jest wszystko w porządku.

Ja w drugiej ciazy plamilam okolo 3 miesiaca, musialam isc na l4. Wszystko bylo ok, ale plamienia zdarzaly sie az do polozy ciazy. Na poczatku brzuch moze Cie bolec, mnie tez bolal. Wszystko sie rozciaga, cialo sie zmienia. Nieraz to byl okropny bol i balam sie, ze to koniec ciazy, a jednak. Niedlugo rodze. :) bol powinien na jakis czas ustapic pod koniec trzeciego miesiaca. W ostatnim trymestrze wroci, bo brzuch bedzie pokaznych rozmiarow. W pierwszej ciazy zadnego plamienia nie bylo.

Gość gość
hm, to dlaczego lekarz nie przepisał mi żadnych leków? co prawda, on był tak z doskoku, umówiony na szybko. następną wizytę z moją lekarką mam dopiero w 01.07! czy powinnam iść jeszcze raz i powiedzieć o tych dolegliwościach ponownie? Plamienie/śluz zabarwiony jest, brzuch pobolewa i lekkie pieczenie miesca intymnego.

Gość gość
Tak, idź do innego lekarza, najlepiej prywatnie albo takiego który cie nie zbyje.

Gość gość
Dokładnie, jeśli chcesz ciąże donosić to idź do lekarza ... I niekoniecznie prywatnie ale takiego który poważnie sprawę potraktuje

Gość gość
Dałby Ci luteine albo cokolwiek ... plamienie nie wróży nic dobrego szczególnie w 1 szym trymestrze