Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze dzieci wróca dziś strasznie pijane po zakończeniu roku szkolnego...chlanie

Polecane posty

Gość gość

będzie oj będzie...piwsko, wódka... świetuja nawet 6 klasiści hehe

Gość gość
Życie ... podobnie świętowaliśmy i każdy wyszedł na ludzi, żyje i ma się dobrze :)

Gość gość
i każdy wyszedł na ludzi x czytajac tematy na tym forum chyba nie kzdy, jedna chce być ''zalewana'' i byc wielodzietna z min 3 dziecmi bo 1500 plus, inna rozlozyla nogi w wieku 20 lat i mylsi, ze to powod do dumy, inna daje dziecku imie henryk albo regina ,oj wódka ryj*****ie, gorzej niz narkotyki

Gość gość
Tak, tak. To pochwal się swoimi osiągnięciami, ciekawym życiem skoro tak Cie interesuje życie obcych ;) A że chce być zalewana i brać 1500 lub zalewana w wieku 20 lat to o ile jest szczęśliwa to kto zabroni? :) Może Ciebie nie ma kto zalać po prostu?

Gość gość
wytsarzy isc na dyskoteke, masa fajnych chłopcow gotowyh na sex bez gumy anonimowo

Gość gość
No mam nadzieję, że coś chlapnie. Przecież nie chciałabym żeby się wyłamała jak jakiś niedorobiony człowiek. Psychicznie chora nie jest, więc niech się integruje. 2,3 piwka jej nie zaszkodzą.

Gość gość
Chyba ty i twoje dzieci tak robią autorko. Mój syn odebrał świadectwo gimnazjalne, zaniósł do wybranego przez siebie LO i jest już w domu. Jemy właśnie obiad, a ja przeglądam kafe.Ale sądząc po tobie i twoim otoczeniu widocznie oceniasz innych na własnych doświadczeniach. Słabo, bo wąskie horyzonty reprezentujesz,skoro uważasz, że wszyscy robią jak ty i twoi znajomi.

Gość gość
ja regularnie pijam alkohol od 13 rż, to normalne i naturalne wszyscy moi znajomi pija od 11-14 rż

Gość gość
kujon haha obiad je lol cipcia lamus

Gość gość
Przecież nie tylko maluchy dziś mają koniec roku szkolnego, mój syn ma 18 lat i też dzisiaj świętuje. Mam mu zabronić wypić piwo?

Gość gość
18 latek to powinien dziś do burdelu na orgie iść , piwo to jest dla 14 latkow

Gość gość
To noech idzie i na orgie. Dowod ma wiec to jego sprawa co robi w wolnym czasie

Gość gość
14.48 Lepiej być kujonem, niż takim ograniczonym umysłowo jak ty.