Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksiadz uderzyl i poddusil dziecko podczas chrztu

Polecane posty

Gość gość

Widzieliscie, na yt sa nagrania. Jestem w szoku

Gość gość
pokaz linka do nagrania mitomanko atyklerykalna ty komunistyczny bydlaki ateistyczna świnio dawaj link pewnie żeś jehowa albo inny mason

Gość gość
Nie poddusił ale uderzył w twarz. Ktoś już założył tu taki temat i był link

Gość gość
Pisali o tym w Fakcie.

Gość gość
Nie rozumiem rodziców.Stoją jak barany i nic nie robią.

Gość gość
Kopa odemnie by dostał

Gość gość
Boże az mną wstrząsnęło. Masakra. Az mi się gorąco zrobiło. Przecież ten chłopiec nic nie rozumial, biedny. Mój mąż by tego księdza pobił

Gość gość
Ja też uważam, ze to nagranie to jakaś prowokacja, bo jaki rodzic stałby jak muł i nie reagowałby na takie coś. Wg mnie, to już za to łapanie za buzię, jeszcze przed uderzeniem, to już powinien zostać zdzielony w ten tępy ryj. A rodzice co? Stoją i chooy

Gość gość
Niepotrzebnie to obejrzalam Teraz.nie mogę dojść do siebie Nie mogę takich filmow

Gość gość
Z opisu wynika, że matka cały czasu mówiła to księdza, żeby puścił dziecko, ojciec dopiero zainterweniował, jak ten nie reagował na matki słowa. I po imieniu ojca wnioskuję, że matka chrześcijanka, a ojciec jakiś obcokrajowiec innej wiary, może nie rozumiał ceremonii i o co chodzi i dopiero po czasie zainterweniował.

Gość gość
Matka mówiła żeby puścił i co z tego? Przecież miał w doopie jej słowa. Uderzył dziecko, a ta nadal mówiła żeby puścił, zamiast je/bn/ąć mu w ryj z całej siły. Tyż też byś mówiła, czy przeszłabyś do czynów? Ja nie mam litości jeśli chodzi o moje dziecko, i od razu przeszłabym do czynów.

Gość gość
Biedny chłopiec, będzie gdzieś w wieku mojego synka. Naprawdę znoszczylabym tego pana za takie zachowanie. To jakaś farsa, chłopiec licZył że jest bezpieczny w rekach matki a jednak nie, miała za mało asertywności

Gość gość
każda religia to sekta, ludzie religijni to o/sbniki chore psychicznie, zaburzone, wariaci po prostu taki kaczor czy pawłowicz, suski, gowin, cwele z jakiegos ordo iuris, antyaborcjonisci etc to sa chorzy psychicznie dewianci katolik czy muslim albo jehowita nie moze byc normalny skoro jest katolikiem, muslimem lub jehowita, ja unikam takich ludzi jak dżumy i aids

Gość gość
Dobrze wam tępe katolskie chooye, noście jeszcze dzieci sukienkowym na zakrystie żeby wypieścił. Sk****ysyny, złapać was te chamskie tępe redneckie ryje, w chomąto i wio ! Lizać kiecuchowi doope !

Gość gość
Nie moj cyrk, nie moje kredki. Ja mojego dziecka nie chrzcilam. Robcie co chcecie ze swoimi dziecmi, ja mojego do sekty nie zapisywalam i teraz nie musze sie uzalac na zachowanie szmanów.

Gość gość
dramat ale ta bierność rodziców mnie załamuje, ja bym c***jowi ręce połamała chyba jak by mojemu dziecku coś próbował zrobić

Gość gość
Ja widzę reakcje rodziców wy jesteście ślepi, głusi czy jak.

Gość gość
Bóg w dom. Widać taka była wola Boga, że tak pokierował ręką księdza. Dobrze, że rodzice szanują księży.

Gość gość
Pokazalam mężowi wczoraj i mówił że to jest nienormalne. A wiecie że on tylko musiał przejść na emeryturę? Nic więcej, żadna kara.

Gość gość
To tak wygląda, jakby ksiądz zastosował metodę na panikę, histerię, ale tak to można uspokoić 10 latka, a nie niemowlę, czy roczniaka. Krótko mówiąc debil. Ja bym pewnie mu oddała. Ta sytuacja pokazuje, że jednak kler powinien znieść celibat i mieć dzieci, które wychowuje. Wtedy będzie jeden z drugi wiedział, jak z dziećmi postępować.

Gość gość
gość dziś Pokazalam mężowi wczoraj i mówił że to jest nienormalne. A wiecie że on tylko musiał przejść na emeryturę? Nic więcej, żadna kara. Chyba przejście na emeryturę dla męża za takie wredne słowa wobec księdza wystarcza tak kara.

Gość gość
gość dziś Skretyniała prowokatorka.

Gość gość
Juz widze jak sie sypnely komentarze ze kazdy ksiadz to zbir, kosciol organizacja przestepcza a chrzescijanie ludzie przed ktorym trzeba chronic dzieci.to co ten ksiadz zrobil jest karygodne i chore, zatem naglosnione.A ile idealnych, bo.niewiwrzacych mezow i ojcow tlucze dzieci a jakos sie nie mowi ze kazdy ojciec i kazda rodzina to goowno.wystarczy ze jeden ksiadz cos schrzani to juz byscie wybili wszyatkich ksiezy, to wtedy na swiecie bedzie raj.wasza logika ze jak zniknie kosciol to wraz z nim mordercy i przestepcy

Gość gość
Jak powiem ze chodze na msze, do spowiedzi i komunii to mnie zaraz oplujecie

Gość gość
12:35 To wydarzenie wogóle nie powinno mieć miejsca. Chyba jesteś księdzem!?

Gość gość
ona nie jest księdzem, jest typowym tępym, skretyniałym zbokiem - katolem. Jej sie to podoba, bo to ostatnia tępa suka

Gość gość
Chory ksiadz

Gość gość
gość dziś ksiadz zawodowo uczy moralnosci i miłosci bliźniego.Dlatego wymaga sie od niego akurat tego. Tak jak od murarza umiejetnosci murowania domu. To jego profesja, innej nie ma .

Gość gość
Wynaga sie przemocy ? Nastepna madra.