Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni poniżej 188 nie powinni istnieć

Polecane posty

Gość gość

Czemu natura wydaje na świat takie "coś". Chodzą takie krasnale później po ulicach, zawsze Ci niscy mają tak śmiesznie wypięte klaty do przodu, żeby niby nadrobić czymś innym. Nigdy nie spojrzałabym na facet który ma np 184, a z takich ponizej 180 to się śmieję bezczelnie jak mijam na ulicy. Sama ma m 165, tak dokładnie, tylko 165, ale jestem ładna i to ja wybieram. hejtujcie mnie teraz prawicze karły.

Gość gośćessik
A ja mam 160 i nie uznaję tych powyżej 177,bo wyglądają jak bociany

Gość gość
Chyba przeadzasz autorko, mam dokladnie ten sam wzrost ale odpowiadają mi tacy około 180cm, to juz jest ok, facet wyższy ode mnie po prostu musi być bo faktycznie nizszy to już smiesznie by wyglądał przy mnie, ale 195cm? Ilu takich jest facetów na ulicach, no chyba nie więcej niż 10%. A ilu jest o takim wzroście do tego przysrtojnych i cos sobą reprezentujących? Jeszcze mniej. Dla mnie ważniejsze żeby facet miał cos w głowie i mnie pociągał, twarz jest o wiele ważniejsza niż wzrost. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak trudno w tych czasach o fajnego faceta...wokół mnóstwo kobieciarzy, prostakow, kłamców, buraków, chamow. Jeśli już znajdę tajnego faceta który mi się spodoba i z wyglądu i z charakteru to nie będę patrzeć tak na jego wzrost, grunt by chociaz trochę był wyższy ode mnie. A Tobie życzę powodzenia w szukaniu, masz do wyboru jakieś 2% facetów :). No chyba ze patrzysz tylko na wzrost i wezmiesz sobie jakiego buraka byleby był wysoki.

Gość gość
15.46 przecież widać ze autorka pusta jak bęben i tylko ferment chce zasiać. Olać głupie prowo i tyle

Gość gośćessik
mój ma 184 i nie tańczymy razem nigdy bo przeszkadza mi jego wzrost

Jestem mniej wiecej Twojego wzrostu. Moj maz ma 179cm i jest absolutnie rewelacyjny i seksowny pod kazdym wzgledem. Chcialabys zeby na Ciebie chociaz spojrzal. A tym czasem szukaj drapaczy chmur. Byc moze lubisz patrzec w niebo, ja nie. I 188 jest absolutnie poza moim zasiegiem. Chlopakowi wypadlby dysk gdyby tak non stop musial sie do mnie schylac.

Gość gość
Ja myślę że ty autorko jakaś drabina jesteś stąd ten kompleks

Gość gośćD kafe
Biorąc pod uwagę ze co drugi ma poniżej 180 cm to ty dziewczyno się bezczelnie śmiejesz cały czas tak mysle .Chyba zdajesz sobie sprawę jak to wygląda na ulicy?

Gość gość
dziś Hej. Wydajesz sie sympatyczny. Poznamy sie?

Gość gość
Kobiety nie-dziewice nie powinny istnieć.

Gość gość
czemu obrażasz niższy mężczyzn... oni są bardzo fajni

Gość gość
dziś Tez wlasnie ich lubie a nawet chce takiego chlopaka.

Gość gość
przecież to prowo

Gość gość
183 i tylko niższe dziewice mają u mnie szansę na ślub

Gość gość
Prowo i nabijanie postow. Wzrost faceta nie ma nic wspolnego z jego przyciaganiem kobiet. Ilu znanych "karzelkow" mialo najpiekniesze i wysokie modelki.

Gość gość
dziś he he he, ale debilstwo, idż leczyć sie na nogi, bo na głowę już za póżno.

Gość gość
współczuje takim kobyłom bo mało kandydatów dla niech jako że polacy to rośli raczej nie są a jak sie jakis Gortat trafi to w kobyle z końska twarza i stopą tez raczej nie gustuje