Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka się wściekła bo zobaczyła mój prezent dla żony. Co robić?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłem żonie na urodziny złoty łańcuszek z pięknym wisiorkiem. Kochanka zaczęła grzebać mi po kieszeniach i znalazła. Myślała, że to dla niej, a ja dałem prezent żonie. Teraz kochanka się wścieka, a nawet podejrzewała, że żona mi ukradła ten łańcuszek, a on zwyczajnie nie był dla niej.

Gość gość
baby to chuuje

Gość gość
kochanki to kretynki, wydaje im się że faceci nie sypiają z żonami tylko żona jest od sprzątania i prania hahahaha

Gość gość
Co robić? x Przestać zmyślać

Gość gość
A dlaczego miałbym zmyślać? Jak ty masz bujną wyobraźnię to nie znaczy że każdy.

Gość gość
taki bidny prezent :-( wstydz sie

Gość gość
dziś ty doskonale wiesz, że nigdy nic nie dostaniesz, więc zazdrościsz hahahaha

Gość gość
gość dziś Co robić? x Przestać zmyślać x O kolejna naiwna kochanka której się wydaje że żona to tylko od sprzątania i prania :D

Gość gość
Ja kochance nic nie kupuję, nawet kwiatów nie dostaje ode mnie. Raz jej tylko suchą bułkę kupiłem i najtańszy jogurt do tego.

Gość gość
kochanki to szmaty i nadają się tylko do wylizania fujary po seksie z żoną. ja się po nocnym seksie z żoną nie myją bo rano kochanka mi z chęcią wacka wyliże. też swojej kochane nic nie kupuję tylko od czasu do czasu mówię jej że żona mi nie daje i to wystarczy

Gość gość
Ja musiałem się wyprowadzić z domu taka była zazdrosna o żone

Gość gość
Głupi jesteś. Trzeba było naściemniać jej że spicie w oddzielnych pokojach :D

Gość gość
15:02 Skoro żona jest taka z******ta to dlaczego mąż ma kochankę? Pewnie od nadmiaru jej z******tosci... Naiwna zonka która puszy się jak paw bo ma na palcu kawał blachy.

Gość gość
moja tez wiecznie zrzędzi żebym się wyprowadził ale ja zawsze coś wymyślę a to że dziecko chore a to że teściowa w szpitalu albo umiera i pogrzeb niedługo będzie a to że pies się połamał i muszę z nim jeździć do weterynarza a żona nie ma prawka.ostatnio jej powiedziałem że nie mogę się teraz wyprowadzić bo żona mnie przywiązuje łańcuchem do grzejnika gdy wracam z pracy i ona uwierzyła. nawet chciała przyjechać mi na pomoc żeby mnie odkuć od tego grzejnika he he

Gość gość
Skoro żona jest taka z******ta to dlaczego mąż ma kochankę? Pewnie od nadmiaru jej z******tosci... Naiwna zonka która puszy się jak paw bo ma na palcu kawał blachy. x O szurnięta kochanka, która zazdrości żonie obrączki :D

Gość gość
Te głupie kochanki myślą że są lepsze od żon, bo im żonaty facet dał polizać brudną fujarę buhaha

Gość gość
Skończ prowokować albo zwyczajnie udaj się do psychiatry lub psychologa bo ewidentnie posiadasz deficyty w psychice jeśli nadal jesteś dumna z bycia żona facet który rücha inna.

Gość gość
Skończ prowokować albo zwyczajnie udaj się do psychiatry lub psychologa bo ewidentnie posiadasz deficyty w psychice jeśli nadal jesteś dumna z bycia żona facet który rücha inna. x O porzucona i zdesperowana do granic możliwości kochanka, która wszędzie widzi zdradzone żony. :D Tu nie ma żony twojego kochasia kretynko, szukaj dalej :D

Gość gość
1. Kupuję obu takie same prezenty, perfumy lub biżuterię. 2. Zazwyczaj to żona oblizuje pale po kochance. Kiedyś wróciłem po seksie z kochanka a żona mi niespodziankę chciała zrobić i na przywitanie laske zrobić. 3. Ja kochance kwiaty kupuje bo ona się z nich cieszy, nie to co żona.

Gość gość
powiedz kochance że to było dla niej tylko się pomyliłeś i dałeś i dałeś teściowej na dzień babci hahaha

Gość gość
1. Kupuję obu takie same prezenty, perfumy lub biżuterię. 2. Zazwyczaj to żona oblizuje pale po kochance. Kiedyś wróciłem po seksie z kochanka a żona mi niespodziankę chciała zrobić i na przywitanie laske zrobić. 3. Ja kochance kwiaty kupuje bo ona się z nich cieszy, nie to co żona. xxxx Nie zmyślaj kochanko. To ty oblizujesz pałę żonatemu po nocnym seksie z żona i tylko dlatego idzie do ciebie, bo żona nie chce lizać. Gdyby żona chciała to żonaty miałby ciebie gdzieś pustaku.

Gość gość
Widać ze teraz na ten temat przeniosła się ta kretynka która wszedzie widzi kochanki. Musi ją nieźle facet zdradzać stąd ta obsesja kochanek

Gość gość
Niektóre kobiety są tak głupie i prymitywne ze cieszą się z tego ze mają kawałek blachy na palcu a to że mąż ru/cha inne baby to nie ważne napewno go uwiodły

Gość gość
16:04 Jesli żona nie chce lizać to ewidentnie jest kloda albo nawiedzona psycholka więc nic dziwnego że mężus szuka chętnej do wylizania paly. Dziwne że dzieci macie i że trafił w dziurę w barchanach pod kołdrą i po ciemku.

Gość gość
Widać ze teraz na ten temat przeniosła się ta kretynka która wszędzie widzi zdradzane żony. Musiał ją kochanek nieźle w konia zrobić i stąd ta obsesja do każdego

Gość gość
Jeszcze nic o zdradzanych zonach tylko o tobie psycholko, łazisz po tematach i od kochanek wyzywasz idź do psychiatry bo ci na dekiel bije albo rzeczywiście mąż spuszcza się w innej i stąd ta złość na kochanki

Gość gość
Wcale się nie dziwię psycholko że mąż cie zdradza bo jesteś pewnie kłodą w łóżku, dałaś du/py dopiero po ślubie a twój mąż maczał kut/asa przed ślubem i dalej moczy teraz :D frajerko j****a

Gość gość
Buhaha jaki bulwers sama kretynko idź do psychiatry skoro ci się wydaje, że wiesz co robi cudzy mąż, którego nigdy na oczy nie widziałaś i który może nawet nie istnieje i nigdy nie istniał. Znów ci sie wydaje wariatko, ze piszesz tu z żoną byłego kochasia? :D Sama jesteś kłoda frajerko j****a dlatego każdy ciebie zalał i zwiał :D:D:D

Gość gość
Trzeba było jej powiedzieć, że to było dla niej tylko żona zabrała hi hi

Gość gość
Facet zawsze wybierze żonę, żona to żona a kochanka to szmata do seksu która sobie roi że jest kimś waznym