Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka się wściekła bo zobaczyła mój prezent dla żony. Co robić?

Polecane posty

Gość gość
oj mogłeś powiedzieć że zgubiłeś albo że ci ukradli. kochanki uwierzą we wszystko co usłyszą to i ta twoja też by uwierzyła i pewnie poszłaby szukać łańcuszka albo złodzieja a ty miałbyś spokój

Gość gość
Wybierze żonę ale i tak cię nie szanuje nie mówiąc o miłości. To tylko dla dobra dzieci. Żal mi takich idiotek :)

Gość gość
Tej wariatce cały czas się wydaje ze pisze z jedna osobą i że jest to zdradzana żona, pewnie zona jej byłego kochasia buhahaha

Gość gość
Tak po prostu jest. Nic się nikomu nie wydaje. A ty zwyczajnie nadajesz się do kocborowa.

Gość gość
Bierz regularnie leki od psychiatry stuknięta kochanko bo oszalejesz do reszty :D

Gość gość
Jeszcze nie miałam zonatego kochanka. Teraz widzisz jak z tobą źle? W*********j bo w*******z jak menda na jajach.

Gość gość
Stuknięta kochanko śmiejemy się z ciebie. :D To ja twój były kochaś i moja żona :D

Gość gość
Cześć kochanku. Nie znam cie ale ok. Jebnij się w czoło karyno. Na pewno nie chciałabym nawet do ryja nasrac facetowi który z własnej woli zrobił dziecko takiemu pomiotowi kobiecemu. Sorry.

Gość gość
Ej porzucona kochanka nie wstydź się. Jestem żoną tego co cie kopnął w śmierdzący i rozklekotany zadek :D

Gość gość
Czyli nikim. Nara.

Gość gość
Ej porzucona kochanko czy to prawda że zjadłaś kupę mojego męża żeby udowodnić mu ze ty jesteś lepsza ode mnie? :D

Gość gość
Czym tu się szczicić że ma się męża kurw/iarza który zdradza? kochanki tez nie mądre jeśli liczą ze odejdą od żony dla nich goli i weseli czasem to się zdarza ale to przypadki 1/10. Chyba ze kochankę służy żonaty tylko do seksu to tylko żona jest frajerka bo zlizuje po kochance

Gość gość
Hehe temat założyła znana nam wszystkim rogaczka :)

Gość gość
Tak na dobrą sprawę to obie zlizują tego samego ku/tasa. Żona po kochance a kochanka po żonie. Kochanki nie powinny się zakochiwać w żonatych bo to poniżenie jeśli już to tylko się por/uchać żonom i tak widać to nie przeszkadza ze ich mąż przed chwilą moczył w innej ku/tasa

Gość gość
ciekawe czy w tym temacie faceci sie w ogole wypowiadaja

Gość gość
najbardziej w takich tematach śmieszy mnie jak kobiety nieudolnie udają facetów ;-)

Gość gość
Czyli nikim. Nara. x No popatrz a to mój mąż mówi tak o tobie, że byłaś i jesteś nikim dla niego, ze takie byle co się przyczepiło do jego nogawki i czołgało za nim, ale w końcu machnął nogą i się odczepiłaś :D

Gość gość
gość dziś Czym tu się szczicić że ma się męża k**w/iarza który zdradza? kochanki tez nie mądre jeśli liczą ze odejdą od żony dla nich goli i weseli czasem to się zdarza ale to przypadki 1/10. Chyba ze kochankę służy żonaty tylko do seksu to tylko żona jest frajerka bo zlizuje po kochance xxx Frajerka to jesteś ty skoro jeszcze nie załapałaś, że koś sobie jaja robi z kochanek.

Gość gość
Widocznie mu nie wystarczasz żono skoro szuka sobie kochanek

Gość gość
Jaja nie jaja ale bardziej poszkodowana jest żona bo ma za męża zdradzającego śmiecia a kochanka może sobie takich żonatych wielu znaleźć ona nikogo nie zdradza

Gość gość
Ależ oczywiście że wystarczam mojemu mężowi śmieszna kochanko dlatego twój szpetny ryjek służył mu jedynie za kibelek i przychodził do ciebie tylko wtedy gdy mu się srać zachciało, a do domu miał daleko. Zawsze to lepiej jak nawalił do twojej mordy niż w gacie :D

Gość gość
chociaż po tym temacie widzę że żonom to wcale nie przeszkadza ze mąż ma kochanki, najważniejsze że wraca do domu i mają obrączkę i majątek meza

Gość gość
Tak sobie wmawiaj, gdyby cie kochał tak jak myślisz to by nie miał kochanek ale widocznie ma cię w dup/ie skoro uwodzi inne baby i je po cichu bzyka przed tobą

Gość gość
mąż najpierw ru/cha kochankę a potem ty to zlizujesz żono

Gość gość
Nikt nikogo nie bzyka po cichu. przecież ciebie szkaradna kochanko zaden facet nie bzyka, ty się czepiasz tylko do rozporka zonatego i zjadasz jego kał żeby mu pokazać, ze jesteś lepsza od jego żony :D

Gość gość
to mąż lata za innymi kobietami bo juz mu się znudziłaś dawno ale ma uprane i ugotowane to szkoda mu się wyprowadzić

Gość gość
Nie śmieszna kochanko ja niczego nie zlizuję. :D To ty zlizujesz dlatego szedł do ciebie zebyś polizała, gdybyś nie lizała i nie jadła jego kału toby szukał innej do lizania wacka i tyłka. Tylko do tego byłaś mu potrzebna. :D

Gość gość
Żałosna konkubino i naiwna żono, możecie podać sobie rękę. Obie trafiłyście na wielkiego c***ja, na pewno nie tego w spodniach :classic_cool:

Gość gość
Nie kłam szkaradna kochanko żaden facet ciebie nie uwodzi. To ty latasz jak wściekła za żonatymi i godzisz się na wszystko. Ja nie chciałam lizać wacka męża to szedł do ciebie tylko na to wylizania i zaraz wracał do mnie, żeby się ze mną kochać, a później znów szedł do ciebie na wylizanie i ty lizałaś jak na sukę przystało. :D

Gość gość
Kochanki i zdradzane żony mogą sobie podać rękę fakt, bo biją się o nic nie wartego faceta