Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Zwracam się do bardziej doświadczonych osób z pewnym problemem. Mam 19 lat, moja dziewczyna też. Ostatnio był nas pierwszy raz, a w zasadzie coś podobnego. Całowaliśmy się, ona miała w rece mojego członka, masowała go, sam siebie też dotykałem, do orgazmu było daleko, ale nie dają mi myśli spokoju, że potem ta sama reka robiłem jej palcówkę. Wszystko działo się w dni płodne. Członek był trochę wilgotny, ale nie sądzę że był to płyn ejakulacyjny. Okres przypada jej dopiero na koniec czerwca. Do tego czasu chodzą mi po głowie czarne myśli, że mogło dojść do zapłodnienia, przez przeniesienie przez rękę plemników. Następnym razem już będę myślał głowa, ale proszę powiedzcie mi czy ciąża jest tu możliwa.

Gość gość
Wątpię, raczej niemożliwe, zresztą koniec czerwca za chwilę, to będzie wiadomo. Ja miałam też nieplanowana akcje na początku czerwca (stosunek bez zabezpieczenia, facet nie zdążył wyjść i trochę poleciało do środka), to też były dni płodne i też okres powinnam mieć na koniec czerwca, ale obawiam się że nie dostanę, bo raczej są już objawy ciąży

Gość gość
Jak członek był wilgotny to od czego jak nie od płynu ejakulacyjnego? Na szczęście podobno w tym płynie rzadko się zdarzają plemniki, także myślę że możesz spać spokojnie

Gość gość
Czytałem, ze płyn ejakulacyjny wydziela się tuż przed orgazmem, a u mnie do tego było daleko. To były tylko takie igraszki, nie osiągnąłem nawet pełnej erekcji. Mieliśmy wolna chate i trochę mnie poniosło, następnym razem już będę myślał głową. Mam nadzieję, że ciąży nie będzie.