Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Jestem Andy!

Polecane posty

Przed chwilą, dustyrose2 napisał:

Hahaha nie wiem. Ale Daczys of kafeteria chyba zagięła na niego parol i go mocno stalkuje i sugeruje jakies zwiazki moje z ta osoba haha. Od jakiegos czasu podburza parobków żeby wysłali mu anonim 😛 oczywiscie sama tego nie zrobi, ma od tego jelopow 😂

ale bekowa jest w ogóle idea tego szantażu tez sie zastanawiam co sie urodziło w główkach pinkiego i mozga ze sadza ze w ten sposób wpłyną na to co piszę 😂zapomnijcie 

Poziom przedszkola, szkoda, ze w życiu dorosłych to nie działa 

1 minutę temu, HHefner napisał:

A co go to obchodzi? 

jak nie obchodzi to o co ten kwik? Wrzuci do spamu  i zapomni, nie ma co sie ciskać

Edytowano przez Duchess of Kafeteria
  • Thanks 1

1 minutę temu, HHefner napisał:

A co go to obchodzi? 

Nie wejdziesz chyba w ten skomplikowany proces mózgowy 😜 to jest mniej więcej taki mechanizm jak fifi skarżący sie na admina nerwicy tutaj lub fifi skarżący sie na nerwicy na tutejsze zachowania ludzi którzy nie maja nic wspolnego z tamtym forum.

ot kurzy móżdżek i jego intrygi tu nie ma nic głębszego do kminienia 😛

4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

😉😄 Wszyscy się dobrze przy mnie mają. Jak kolezanki twojego syna? Nadal zostają na noc, a ty o północy robisz im kanapki i pasiesz na forum degenerata, zboczeńca i przestępcę? Ojciec twojego Brajanka wie z kim się zadajesz? Nie dziwię się, że nawet alimentów na syna nie płaci i ma cię gdzieś zapchajdziuro. 

Naprawdę pojęcia nie masz a sie tak odzywasz. Czasem niektóre rzeczy najlepiej przemilczeć. A potem żalisz sie że Hubert cie atakuje. 

1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał:

Jak ktoś stosuje antykoncepcję to łamie te zasade z automatu, czyli małżeństwo nieważne

Chroń Boże ludzi od takich małżeństw jak ty miałaś. A teraz cały czas kolejne gachy i trauma dzieciątków do końca życia 🤷 

Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał:

Chroń Boże ludzi od takich małżeństw jak ty miałaś. A teraz cały czas kolejne gachy i trauma dzieciątków do końca życia 🤷 

nad twoimi dzieciątkami opatrzność czuwała 😜

3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał:

Jak ktoś stosuje antykoncepcję to łamie te zasade z automatu, czyli małżeństwo nieważne

Tak tylko kalendarzyk można podobno. A i stosunek przerywany też odpada.

7 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

Pytała mnie kiedyś o objawy perimenopauzy. Dziwne, że mając 44 lata i żyjąc z lekarzem (niech będzie, że istnieje) pyta o takie oczywiste rzeczy 😉 

Ona pyta, bo taka z niej koleżanka, która musi przy okazji "subtelnie" dać ci do zrozumienia, że pewnie ciebie juz to dotyczy podczas gdy ona, rzecz jasna, jest jeszcze młoda i takie problemy jej nie dotycza. Niby niewinne pytanie o objawy, a między wierszami zawsze musi przemycić jakąś złośliwą sugestię.

10 minut temu, salix napisał:

Kuweta, lat 44, racica w załączniku😂

dopiero to doczytałam 😂 hahaha 

1 minutę temu, salix napisał:

Ona pyta, bo taka z niej koleżanka, która musi przy okazji "subtelnie" dać ci do zrozumienia, że pewnie ciebie juz to dotyczy podczas gdy ona, rzecz jasna, jest jeszcze młoda i takie problemy jej nie dotycza. Niby niewinne pytanie o objawy, a między wierszami zawsze musi przemycić jakąś złośliwą sugestię.

Ja nie jestem sucha, ona tak, bo już przekwitła. Taka z niej biznes, że pewnie żyje z socjalu i renty udając bogatą. 

4 minuty temu, dustyrose2 napisał:

Tak jak kazirodcze i peedo wysrywy twojego kolegi ? Fajna masz życiowa filozofie. Głęboko ci wspolczuje i zastanawia co sie wydarzyło w twoim zyciu ze jesteś skazana na takie osoby jak widmok oraz palenie glupa z tym związane.

No właśnie można przemilczeć ale tutaj sie wszyscy nawalacie tak a potem jedni że ktoś tak napisał a inni że tamten tak a sami nie jesteście lepsi. 

Edytowano przez Onaaaa

Kuweta ja ci gorąco kibicuje, tam sobie poradzisz z dodaniem zdjęcia bo można wstawiać normalnie załączniki, nie trzeba żadnych serwerów 😂 nie będziesz musiała sie prosić osób postronnych żeby ci wstawily racice ani mailem wysyłać jak dotychczas uskuteczniałaś. czekam z utęsknieniem na te korespondencję i jej losy 

Edytowano przez dustyrose2

20 minut temu, Abandoned napisał:

Ciekawe, co powie ShadowNo, gdy otrzyma stos screenów twej pokojowej twórczości wrotkaro paryska.

A ten cały Shadow to jej jakiś opiekun prawny, czy co chcesz osiągnąć wysyłając randomom skriny z kafe?

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

No właśnie można przemilczeć ale tutaj sie wszyscy nawalanie tak a potem jedni że ktoś tak napisał a inni że tamten tak a sami nie jesteście lepsi. 

Ok czyli dobrze rozumiem ze teksty sugerujące ze ktos spi z ojcem / jest peedo nie robią na tobie żadnego specjalnego wrażenia bo i tak wszyscy sie tu kłócą tak? Dobrze to rozumiem?

5 minut temu, dustyrose2 napisał:

Tak jak kazirodcze i peedo wysrywy twojego kolegi ? Fajna masz życiowa filozofie. Głęboko ci wspolczuje i zastanawia co sie wydarzyło w twoim zyciu ze jesteś skazana na takie osoby jak widmok oraz palenie glupa z tym związane.

To Borowicz wasz ulubiony humor tylko nie lubicie go wobec was huh 

Edytowano przez słonik pękalski

Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał:

A ten cały Shadow to jej jakiś opiekun prawny, czy co chcesz osiągnąć wysyłając randomom skriny z kafe?

Ponoc cytując koralgola oślepł za sprawa takiej parodii kobiety jaka jestem i poświęcił dla mnie kilku wojowników 

🤣🤣🤣🤣 

to jest tak bekowe ze nie wiem czy sama mu tego nie podeślę 

19 minut temu, salix napisał:

No właśnie jak swieze nalesniki maja "puszczac wode" pewnie z tą wodą chodziło o jakieś gotowe naleśniki, zrobione x dni wcześniej. Chyba przypadkiem wydało się, gdzie stołuje się nasza gazela biznesu. 🤭

Przecież Magda napisała, że nie chodzi o naleśniki a smażenie farszu od pierogów. Manipulacja manipulację pogania, miejcież jakiś umiar.

• Thanks 1

3 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

Sama to wszystko tutaj pisałaś. Ślepa jesteś? Podjudzasz cały czas, więc nie dziw się, że odpowiadam. Jesteś patologia i patus, który boi się odezwać przed zboczeńcem z karetki. Nie żyjesz w małżeństwie, więc się nie wykładaj strażniku moralności z lasu 😄 

Nigdy nie pisałam to co napisałaś o ojcu  mojego syna. Sama sobie to wymyśliłaś.

10 minut temu, dustyrose2 napisał:

Kobieta z okładki forbesa 😜 namawiająca schizofreników do tworzenia jakichś anonimów bo sama nawet nie ma jaj tego zrobić. Co za wegorzyca 

Nie ma czasu na anonimy, bo gang chomików staranował jej marketowy płotek i teraz musi stawiać fortyfikację od nowa. 😄

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Przecież Magda napisała, że nie chodzi o naleśniki a smażenie farszu od pierogów. Manipulacja manipulację pogania, miejcież jakiś umiar.

chodziło o to ze Magda zrobiła farsz do pierogów i jej został i chciała zrobić naleśniki ruskie. Qweta zapytała czy nie będzie z takich naleśników ciekła woda i jak to zapiekać 

widziałam to you can trust me

Pierogi ruskie umiem robić, ale wytłumaczcie o co biega z tymi plackami/naleśnikami na bazie farszu... Bo to ciekawie brzmi... Jak się to robi, co się dodaje?

Znam koncept krokietów na bazie farszu z ruskich, ale naleśniki nie słyszałem.

Edytowano przez eRCe

Przed chwilą, dustyrose2 napisał:

Sugerujesz ze ja komuś pisałam ze spi z rodzicem bądź masturbuje dziecko? Rozumiem ze masz na to wszyetko jakies cytaty/skriny?

Nie potrzeba skrinow na to

Przed chwilą, salix napisał:

o gang chomików

😂

Do walki z gangiem złowieszczych chomików może stanąć jedynie gang wegorzakow 😛

Przed chwilą, eRCe napisał:

Pierogi ruskie umiem robić, ale wytłumaczcie o co biega z tymi plackami/naleśnikami na bazie farszu... Bo to ciekawie brzmi... Jak się to robi, co się dodaje?

Znam koncept krokietów na bazie farszu z ruskich, ale naleśniki nie słyszałem.

No robisz nalesnik i zamiast nadzienia jak zazwyczaj dajesz ten farsz . No big philosophy

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

Chodzi o naleśniki ze słonym farszem. Został po pierogach, więc usmażyłam kilka placków i zawinęłam. To jest naleśnik na słono. Można po zawinięciu wrzucić do brytfanki i sru do piekarnika i nie ma tam żadnej wody. Naleśnik nie musi być na słodko. 

7 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

Ale ty jesteś kórwa jednak. Napisałam to. 

4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał:

Kawał świni z ciebie Quwerty i jednak miałam intuicję biznesmenko, żeby trzymać cie z dystansu. Zamiast mnie hejtować, to popracuj nad pazurami u giry i tuszą. 

wincyj! wincyj! idź na całość!!

3 minuty temu, dustyrose2 napisał:

Ponoc cytując koralgola oślepł za sprawa takiej parodii kobiety jaka jestem i poświęcił dla mnie kilku wojowników 

🤣🤣🤣🤣 

to jest tak bekowe ze nie wiem czy sama mu tego nie podeślę 

Chyba za rzadko tu bywam, albo za dużo się dzieje. Widzę, że sporo mnie omija i kompletnie nie jestem w temacie 🙂

1 minutę temu, słonik pękalski napisał:

Nie potrzeba skrinow na to

Aha czyli zarzucasz mi ze ja zarzucam takie rzeczy i nie masz na to żadnych dowodow? Czy ktos to oprócz ciebie widział?

I piszesz to jako osoba która 2 dni temu kazała sliwce już nie powiem co zrobić z synem?

czy ty sie aktualnie leczysz czy przerwałaś jakos?

6 minut temu, Caryca żelkowa napisał:

Ty tępa..., on jest inteligentnym człowiekiem. Qwerty by powiedziała, że jest w teamie krejzi.

Wiesz, że mało mnie to interesuje, tak samo jakieś teamy. Machina ruszyła. 

• Thanks 1
  • Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się