Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze24

Czy ten facet może mieć kogoś innego?

Polecane posty

Gość Jeszcze24

Poznałam na pewnym portalu randkowym pana podobno lat 29 i kawaler bezdzietny.Nie widzieliśmy się jeszcze ale twierdzi,ze nie jest najgorszy.Chciałam się z nim spotkać,poznać go bo mieszka niedaleko mojego miejsca zamieszkania i niby on tez chce,jednak pan B. Twierdzi,że ma tyle pracy,i w dzien i w nocy musi pilnowac swojego biznesu i przekłada spotkania(podobno posiada.nie wiem jaki,tego nie powiedział)Odpisuje zwykle na wybrane wiadomości wieczorem i zbywa zwyklym dobranoc.Potem nie odzywa sie przez kilka dni. Kobietki i Panowie co myslicie?Moze miec kogos?Zone,narzeczona?Czy moze faktycznie nie ma czasu? P.s na moje pytania o żone to wiadomo twierdzi że nie ma ale różnie bywa na portalach

Gość gość
Byłby nienormalny gdyby w tym wieku nie miał kogoś co nie wyklucza, że i ty masz szansę.

Gość Jeszcze24
Czy on jest bi?

Gość gość
sprawdz go na fejsie po danych?

Gość gość
Ja p*****le a skąd ktoś ma wiedzieć czy jest bi czy pi no k****. Jeśli traktuje cię tak jak piszesz to jakie to ma znaczenie tak naprawdę?

Gość gość
Kłamie, ma żonę na 98%

Gość Jeszcze24
22:16 nie załamuj mnie; on pisał że będzie bardzo delikatny bo to będzie mój pierwszy raz

Gość Jeszcze24
Piszecie same smutne teksty. Kto mnie pocieszy? Obiecałam mu że będzie moim pierwszym i wejdzie we mnie pierwszy bo jeszcze nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
moj brat ma 31 i jest bezdzietnym kawalerem, slabo trafial ze zwiazkami

Gość gość
hehe..trolle nie śpią...autorko, nie przejmuj się głupimi wpisami ale w temacie nie pocieszę. Ma żonę/narzeczoną/partnerkę z którą mieszka, może nawet dzieci. Nie ma innego logicznego wyjaśnienia. Jak mężczyzna jest zainteresowany kobietą to żadna ,nawet najbardziej absorbująca praca nie przeszkodzi mu w tym aby napisać więcej niż dobranoc czy ...zadzwonić. WŁAŚNIE. Zadzwoń do niego wieczorem,bez urzedzenia. Na bank nie odbierze i się W****I.

Gość Jeszcze24
22:29, jak masz pierdolić to lepiej nic nie pisz

Gość gość
Głupia jesteś. Współczuje

Gość gość
22:32 SAM SIĘ P*****L

Gość Jeszcze24
22:33 sama jesteś głupia piz.. w du.. je......

Gość gość
glupie prowo

Gość gość
Jo. Ale k***a bez przesady jebut twoju mac. Nara bo p********z. Jak zwykle.

Gość gość
Obiecałaś gościowi z portalu, z którym jedynie piszesz, że będzie Twoim pierwszym? Ty się nie zastanawiaj czy ma żonę, tylko nad tym, czego chcesz, bo nawet jeśli on nikogo nie ma to może się okazać, że tylko skorzysta z okazji i na tym się historia zakończy. Nawet jak się zauroczyłaś, to nie mówi się takich rzeczy komuś, kogo jeszcze nawet na oczy nie widziałaś, na takich portalach jest pełno facetów szukających łatwego seksu i w ten sposób sama z siebie robisz łatwą sztukę. Chcesz, żeby Twój pierwszy raz był z kimś, o kim wyobrażasz sobie, że jest w porządku, czy z kimś, kogo dobrze znasz, ufasz, i WIESZ, że jest w porządku? Seks jest ważny, zwłaszcza pierwsze doświadczenia, nie planuj tego pod wpływem miłych słów i krótkiego zauroczenia.

Gość gość
22:36 prawiku,obejrzyj p****la, wyjdzie ci na zdrowie

Gość gość
ja też ,tak jak osoba z 22:29 myślałam,że ktoś się pod ciebie podszywa tymi tekstami o pierwszym razie itp. ale nie, to ty ...jestes bezdennie głupią idiotką.

Gość Jeszcze24
22:43 dlaczego mnie obrażasz jak wcale mnie nie znasz?

Gość gość
Nawiasem mówiąc, jak facet mówi, że jest "nie najgorszy" to może znaczyć, że nie jest przystojny. Mężczyźni patrzą realnie i jak są przystojni to o tym wiedzą. Raczej by napisał coś więcej, że jest wysoki, albo że na ogól ma powodzenie czy coś w tym stylu. Nie najgorszy to bliżej brzydoty niż piękna. Co oczywiście nie powinno mieć znaczenia, bo jeśli charakter ma fajny to i piękniejszy będzie w oczach kobiety, ale jeśli dla autorki to ma duże znaczenie to lepiej się domagać więcej informacji :P

Gość gość
Nie znam ale wystarczy mi ten temat. na pierwszy raz umawiasz się z obcym kolesiem z neta i jedynym twoim zmartwieniem jest to czy kogoś ma. Tak, Jesteś idiotką.

Gość co za paranoja
Heh dopiero teraz odczytalam odpowiedzi na moj post.zadnych innych nie pisalam wczesniej takze ktos poprostu podpisuje sie moim nickiem.Nigdy z zadnym kolesiem z netu nie umowilabym sie na sex,bez przesady

Gość co za paranoja
Gosc-podal swoje dane o ile sa prawdziwe to nie ma go na fb

Gość gość
Moze nie chce wyjsc na latwego?

Gość gość
Ma żonę, albo partnerkę na stałe, ewentualnie nikogo na stałe nie ma, ale ma dużo internetowych "kolezanek". Ale na moje oko kogoś ma i z kimś mieszka.

Gość gość
E no skąd! Przecież nic a nic nie wskazuje na to by kogoś miał :D

Gość Co za paranoja
Dziekuje za odpowiedzi :-) czasem jednak trzeba zdac sie na swoja intuicje A co do tamtych wpisow.nie skomentuje ich.nudzilo sie chyba jakiemus dziecku