Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli kochasz pusc wolno

Polecane posty

Gość gość
Jeśli baba ciebie bila to chyba masz się za debila :D nie współczuję wcale i twoje żale wale. Nie zadaje się z c****i bo mam swoją każda ciebie bić będzie boś mocny tylko w gębie. Faceci to idioci niech was kütas w d**e grzmoci. Amen

Gość gość
nie pisz teraz na prędce bo ci nie wychodzi, wklej tamte z kompa.

Gość gość
Tak chodze i truje i po prostu jecze Ze milosc czuje ze milosci wiecej Lecz kiedy milosc do mych drzwi puka Ja sie po czole w glowe stukam i nogi za pas biore Zeby iciec w pore A kiefy juz milosc nie stuka Wtedy ja rozpaczliwie wyznaje ja i szukam

Gość gość
Puknij się k*****m i polej go kwasem. Nogi masz za pasem bo jesteś grubasem. Wszystko krytykujesz i k****a wyjmujesz. Idź wypasac świnie zanim miłość cię ominie.

Gość gość
I takie ze mba jest kochanie Ze jestem normalny i tak juz mi zostanie Obowiazkow domowych nie lubie Zadnych dzieci nie chce chyba ze po slubie Ale slubu nie chce tylko kolezanek Wypije znowu ambrozji dzbanek Nadaje sie na meza i wiem dorze o tym To one sie nie nadaja Robia tylko klopoty To jest ich wina nie moja nigdy Ja nikomu nie chce zrobic krzywdy I mowie ze kocham lecz jako kolezanke Bo na slubna wybralem juz swoja szklanke I nie chce kobiet problematycznych Jestem wspanialy kandydat na meza z ty h nielicznych

Gość gość
pośmiałam się trochę .

Gość gość
P*****l p*****l ja wychodzę. Dzieci ci nie naplodze. Prędzej weszlabym pod tramwaj głową.

Gość gość
Wcale nie mam psychoz nikt by mnie nie zdradzal Wcale sam do tego nie doprowadzam Kobiety wcale nie sluza mi do zabawy Ja wszystkie je kocham i nie ma sprawy Jestem raki wrazliwy ze na widok jrwi mdleje Na sama mysl o kolezance me serce szaleje Taki jestem madry i inteligentny Nikt mnie nie przechytrzy i nie jestem smetny Wszyscy mnie kochaja I nic nie udaja Kobiety mnie chca i mam duzy wybor Ale jak przechodze do placzliwego trybu Jak zamieniam sie w niesmialego Tego kochajacego i tego udreczoneho Wzbudzam w nich uczucia i sie zgadzaja A potem to co chcialy to moja Odwracam sie i dalej szukam A gdy samotnosc puka Ja sie po glowie stukam I mowie: kocham kocham w eterze Gdzie jestes moja luba A ona: co chcesz frajerze? I ja wtedy smutnieje i juz chce byc grzeczny Lecz nie pozwala mi na to kowboj we mnie wieczny

Gość gość
15:11 idź sobie wsadź w peezde banana bo jesteś dziś nie wyspana :P

Gość gość
A tytul pamietnika to milosc w rytmie borderlove:D?

Gość gość
hahhaa skoro puściłeś wolno i ta osoba nie wróciła to znaczy że nigdy twoja nie była i to nie ta osoba której szukasz, gdyby wróciła to jednak jesteście sobie przeznaczeni jeśli nie to nie

Gość gość
A do czego ma wracac? Do kolesia nie mowiacego nic o uczuciach? Jak tylu innych wokol. Bezsens

Gość gość
podchodźcie z dystansem do tego co tu czytać.

Gość gość
Moze bedzie czekaz az łaskawie przemowisz. Smieszne to.

Gość gość
tu czytać pustaki

Gość gość
Wsadz sobie te swoje wyznania. Tym wrazenia nie zrobisz. Kazda gadka to tylko gadka. Gadka jest tania. Albo to okaz albo s...

Gość gość
Co jest dla ciebie będzie twoje

Gość gość
Czy mam na czole wypisane: filantop? Daruj sobie teksty o milosci niepoparte czynami. Nikt normalny nie nabiera sie na tanie teksty z ksiazki.

Gość gość
Żono moja szlaufie moje nie ma takich jak wy dwoje booo ja kochaaam ma kochankę do o***tu do srania aa.